Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina, buget bun doar pentru investiții
07.04.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 354

Bugetul Slatinei a fost aprobat astăzi de consilierii locali, în ședință extraordinară. Banii primiți din partea Guvernului sunt mai puțini decât estimările municipalității, așa că se va trece la tăieri de cheltuieli. Partea bună este că investițiile vor continua, în mare parte datorită excedentului bugetar din anii anteriori. Primarul Slatinei, Emil Moț, a explicat care sunt prioritățile anului 2019, în Slatina.


Începând de astăzi, Slatina are buget. Valoarea lui este însă mult sub așteptările municipalității. După o analiză a sumelor primite de la Guvern, concluzia autorităților este că noua formulă de calcul nu avantajează orașul reședință de județ.
Salubritatea, spațiile verzi, sportul și cultura sunt principalele capitolele afectate de bugetul pe anul acesta.
Investițiile nu vor avea însă de suferit, anunță edilul. Sumele rezultate din excedentul bugetar sunt cele pe care se bazează municipalitatea, pentru a demara noi lucrări în oraș.
Tot astăzi, au fost aprobate bugetele direcțiilor din subordinea Consiliului Local, respectiv ale Direcției Administrarea Străzilor, Direcției Administrarea Patrimoniului, Clubului Nautic, Direcției de Asistență Socială și Poliției Locale.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE