Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Scandalul gunoiului continuă, la Scornicești
14.03.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 179

În timp ce oficialii Consiliului Județean poartă ultimele discuții cu firma care va colecta deșeurile din județ, Scorniceștiul este cu un pas în afara proiectului. Ultima încercare a primarului de a organiza o ședință de consiliu local pentru aprobarea taxei de salubritate a fost în zadar.


Consiliul Local Scornicești nu a reușit să aprobe nici astăzi taxa de salubritate stabilită în cadrul proiectului de management al deșeurilor. Consilierii locali ai PNL un consilier al ALDE și unul de la UNPR au lipsit, iar ședința nu s-a mai ținut din lipsă de cvorum. Fără taxă de salubritate aprobată, localitatea rămâne cu gunoiul neridicat.
Edilul din Scornicești a explicat că taxa trebuie aprobată așa cum a fost stabilită în regulamentul inițial, votat deja de Consiliul Local Scornicești. Ea ar urma să scadă ulterior, în funcție de cantitatea de deșeuri ridicată de operator.
În paralel, la Consiliul Județean a avut loc o întâlnire cu reprezentanții firmei care va colecta gunoiul. Ei au anunțat că vor începe această activitate de luni.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE