Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Stadionul „1 Mai”, preluat pentru reconstrucție
14.03.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 261

Consiliul Local Slatina a probat ieri un proiect de hotărâre prin care Stadionul 1 Mai va fi predat Companiei Naţionale de Investiţii, pentru construirea unui nou complex sportiv. Municipalitatea ar urma să demoleze veghea arenă, după aprobarea de către Guvern a indicatorilor tehnico-economici pentru noua investiţie.


Primăria Slatina predă Stadionul 1 Mai către Compania Naţională de Investiţii din subordinea Ministerului Dezvoltării. Transferul vine după discuţiile pe care autorităţile din Slatina le-au purtat anul trecut cu reprezentanţii Guvernului, în vederea construcţiei unui nou stadion. Municipalitatea a aprobat o hotărâre de consiliul local în care se stabilesc detaliile preluării stadionului.
Hotărâre Consiliul Local Slatina

„Amplasamentul - teren în suprafaţă de 31.684 mp… se predă liber de sarcini pe bază de protocol, în vederea şi pe perioada realizării de către „C.N.I.” – S.A., a obiectivului de investiţii: „Construire şi dotare Complex Sportiv-Stadion Municipal 1 Mai, municipiul Slatina, B-dul Sfântul Constantin Brâncoveanu, nr. 1”… După obţinerea Ordinului de Ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice pe indicatorii tehnico-economici ai investiţiei, UAT - Municipiul Slatina se obligă să demoleze construcţiile aflate pe amplasament”, se precizează în hotărârea de consiliu.
Potrivit discuţiilor iniţiale, noua arenă sportivă ar urma să aibă o capacitate de 10.000 de locuri. Primăria Slatina ar trebui să suporte cheltuielile de demolare şi pe cele de racordare la reţelele de utilităţi pentru noul stadion.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE