Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Apă, săpun și prosoape în toate școlile
13.03.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 103

Toate școlile și grădinițele trebuie să ofere elevilor apă, săpun și prosoape de hârtie pentru igiena mâinilor, spun reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Olt. Ei mai precizează că au dispus ca în unitățile de învățământ să existe substanțe dezinfectante în cantități suficiente. Toate aceste cerințe vin însă în contextul în care în județ mai sunt grădinițe cu toaletele în curte și fără apă curentă.


Indiferent dacă trăiesc la sat sau la oraș, elevii trebuie să aibă apă, săpun și prosoape de hârtie pentru igiena mâinilor. Cel puțin asta au transmis reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Olt tuturor unităților de învățământ, în timpul ultimelor controale efectuate în județ.

Recomandările medicilor par însă imposibil de pus în practică, în condițiile în care mulți copii de grădiniță folosesc în continuare toaletele din curte.
În fiecare unitate școlară ar trebui să se regăsească și substanțe dezinfectante pentru podele, pervazuri și grupuri sanitare, săpun și prosoape de hârtie pentru igiena mâinilor, mai sune directorul DSP Olt. Direcția va verifica, în perioada următoare dacă toate aceste măsuri vor fi puse în aplicare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE