Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: 400 de copaci în noul parc
13.02.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1018

Se lucrează intens la amenajarea noului parc, pe trenul fostei unități militare din Slatina. Multe utilaje, dar și zeci de oameni lucrează la trasarea aleilor și la construcția localului, după ce, săptămânile trecute au fost plantați sute de copaci în această zonă de agrement. Constructorul profită de zilele călduroase, pentru a avansa cu lucrările.


Cel mai mare și cel mai nou parc din Slatina prinde contur. Cu sute de copaci plantați, alei delimitate și o stradă asfaltată, amenajarea zonei de agrement de la unitatea militară avansează de la o zi la alta. Iarna lungă a ținut în loc lucrările, însă acum, că vremea e mai bună, constructorul a mobilizat mulți muncitori și a adus utilaje performante pe șantier. Are misiunea să transforme cele 3 hectare de teren într-un loc modern și atractiv pentru slătineni.
400 de copaci, care se adaugă celor păstrați pe vechiul amplasament vor asigura umbra și aerul curat de care se vor bucura în curând slătinenii.
În paralel se pregătește terenul și pentru amenajarea locurilor de joacă, a pistei de alergare și a parcării, care va avea o capacitate de 280 de locuri, anunță reprezentantul constructorului.
Lucrările de amenajare a noului parc au început toamna trecută, iar termenul prevăzut în contract pentru finalizarea lucrării este de doi ani. Constructorul vrea să termine totul mult mai devreme.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE