Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: Sistemul video, mai eficient
06.02.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1409

Pentru a urmări și a folosi mai eficient imaginile video surprinse de camerele de supraveghere, Poliția Locală Slatina a angajat specialiști IT. Schimbarea s-a dovedit una inspirată, după ce informaticienii care analizează imaginile au depistat detalii importante care i-au ajutat pe oamenii legii în situații limită.


Folosit eficient, sistemul video este un ajutor real atât pentru autorități cât și pentru anchetatori. Convinși de acest lucru, reprezentanții Poliției Locale Slatina au hotărât să angajeze informaticieni care să știe să depisteze și să furnizeze detalii de pe imaginile surprinse de camerele din oraș.
Trei specialiști IT lucrează în dispeceratul video am orașului, iar munca și priceperea lor încep să dea roade.
Autoritățile vor să extindă sistemul video al orașului și să achiziționeze încă 60 de camere.
Imaginile surprinse de camerele de supraveghere au fost de mare ajutor și firmei de spații verzi, Dezvoltare Urbană Slatina, dar și Direcției Administrarea Patrimoniului. Sistemul video a surprins tineri care distrugeau obiecte de mobilier urban sau furau plante din rondurile din oraș.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Supermarket din Slatina, cu produse expirate

Alimente expirate, printre care și sute de ouă descoperite într-un supermarket din Slatina, dar și zeci de kilograme de brânzeturi și lactate vândute în condiții necorespunzătoare, în piețe sau în apropierea lor. Sunt produse retrase de la comercializare de inspectorii DSVSA Olt în urma controalelor efectuate în această perioadă. Aproximativ 60.000 de lei este valoarea totală a sancțiunilor aplicate celor care au încălcat legea.
21 Aug 2019