Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pregătiți să deszăpezească
11.01.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 192

Avertizările meteorologilor de ninsori au alertat autoritățile din Slatina, care au pregătit zeci de utilaje și cantități mari de material antiderapant. Intervenția firmelor care se ocupă de deszăpezire a început încă de aseară, iar dimineață se circula bine pe toate străzile, inclusiv în cartierele mărginașe ale orașului.


Pregătiți de vreme rea, reprezentanții firmelor Dezvoltare Urbană și Salubris, care se ocupă de deszăpezirea Slatinei, au scos utilajele în teren imediat ce s-a întețit ninsoarea. Pe străzile principale, în pante, în cartiere și pe străduțele, lamele și sărărițele au curățat zăpada și au împrăștiat materiale antiderapante.
„Primăria Slatina a mobilizat încă de seara trecută în jurul orelor 21, firmele care se ocupă de deszăpezirea orașului în vederea acționării cu 18 utilaje în toate zonele Slatinei, atât pe străzi cât și pe trotuare.
Angajații Salubris și Dezvoltare Urbană au acționat pe tot ce înseamnă arterele municipiului, cu mai multă insistență pe partea de pantă, să nu apară probleme. Avem o cantitate de 60 de tone de sare plus nisip care s-a dat prin oraș. Cu clorură nu se acționează pentru că nu avem temperaturi foarte scăzute”, au transmis reprezentanții municipalității.
Cu trei utilaje de mari dimensiuni și încă trei pentru curățarea trotuarelor, dar și cu zeci de muncitori, cei de la Dezvoltare Urbană au acționat în Satul Nou, dar și pe trotuarele de pe străzile principale și din cartiere.
Nici în județ zăpada nu a creat probleme în trafic. S-a circulat în condiții de iarnă pe toate drumurile județene, iar pe cele naționale nu mai era zăpadă pe carosabil până la orele prânzului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Fost viceprimar, săltat pentru contrabandă de țigări

Captură impresionantă de țigări la Slatina. Peste 1.000 de baxuri de țigarete au fost găsite, astăzi, în șapte mașini parcate în mai multe zone din oraș. Polițiștii de la Crimă Organizată împreună cu mascații au spart geamurile vehiculelor care erau folosite pe post de depozit, pentru a confisca țigările. Patru persoane au fost reținute, iar șeful grupării este afaceristul Jane Miliatru, membru al PNL, fost viceprimar la Milcov.
20 Iun 2019

Viceprimarul contrabandist și soția sa, reținuți

Omul de afaceri Jane Militaru, fost viceprimar în comuna Milcov, a fost reținut de poliție, noaptea trecută, pentru contrabandă cu țigări. Aceeași măsură a fost luată și pentru soția sa, dar și pentru o vânzătoare de la magazinul lor din Slatina. Ei au fost prezentați, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. A patra persoană, un verișor al afaceristului Jane Militaru, are calitatea de martor și nu a fost luată nicio măsură împotriva sa.
21 Iun 2019