Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Vlădila, comuna care pune preț pe sănătate
10.01.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 111

În Vlădila, sănătate locuitorilor ocupă un loc foarte important. De aceea autoritățile au investit într-un centru de permanență și au atras șase medici cărora le-au oferit cele mai bune condiții de lucru. În schimb, ei asigură servicii medicale inclusiv în timpul nopții și în week-enduri, pentru locuitorii comunei și cei din zona limitrofă.


În timp ce în multe sate medicul de familie ajunge o dată pe săptămână, la Vlădila localnicii au tot timpul acces la servicii medicale. În centrul de permanență, care funcționează de anul trecut într-o clădire complet modernizată lucrează trei medici de familie și alți trei care vin să facă gărzi. Autoritățile au avut grijă ca medicilor să nu le lipsească nimic și s-au asigurat astfel că vor avea personal suficient pentru buna funcționare a cabinetelor.
Localnicii din Vlădila, dar și cei din comunele învecinate au încredere în serviciile medicale oferite în cadrul centrului, așa că adresabilitatea este mare inclusiv în week-enduri.
Primăria Vlădila asigură cheltuielile de funcționare pentru acest centru, în timp ce salariile medicilor sunt plătite de Ministerul Sănătății. În județ mai funcționează alte 9 centre de permanență.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019