Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Vlădila, comuna care pune preț pe sănătate
10.01.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 119

În Vlădila, sănătate locuitorilor ocupă un loc foarte important. De aceea autoritățile au investit într-un centru de permanență și au atras șase medici cărora le-au oferit cele mai bune condiții de lucru. În schimb, ei asigură servicii medicale inclusiv în timpul nopții și în week-enduri, pentru locuitorii comunei și cei din zona limitrofă.


În timp ce în multe sate medicul de familie ajunge o dată pe săptămână, la Vlădila localnicii au tot timpul acces la servicii medicale. În centrul de permanență, care funcționează de anul trecut într-o clădire complet modernizată lucrează trei medici de familie și alți trei care vin să facă gărzi. Autoritățile au avut grijă ca medicilor să nu le lipsească nimic și s-au asigurat astfel că vor avea personal suficient pentru buna funcționare a cabinetelor.
Localnicii din Vlădila, dar și cei din comunele învecinate au încredere în serviciile medicale oferite în cadrul centrului, așa că adresabilitatea este mare inclusiv în week-enduri.
Primăria Vlădila asigură cheltuielile de funcționare pentru acest centru, în timp ce salariile medicilor sunt plătite de Ministerul Sănătății. În județ mai funcționează alte 9 centre de permanență.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Fost viceprimar, săltat pentru contrabandă de țigări

Captură impresionantă de țigări la Slatina. Peste 1.000 de baxuri de țigarete au fost găsite, astăzi, în șapte mașini parcate în mai multe zone din oraș. Polițiștii de la Crimă Organizată împreună cu mascații au spart geamurile vehiculelor care erau folosite pe post de depozit, pentru a confisca țigările. Patru persoane au fost reținute, iar șeful grupării este afaceristul Jane Miliatru, membru al PNL, fost viceprimar la Milcov.
20 Iun 2019

Viceprimarul contrabandist și soția sa, reținuți

Omul de afaceri Jane Militaru, fost viceprimar în comuna Milcov, a fost reținut de poliție, noaptea trecută, pentru contrabandă cu țigări. Aceeași măsură a fost luată și pentru soția sa, dar și pentru o vânzătoare de la magazinul lor din Slatina. Ei au fost prezentați, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. A patra persoană, un verișor al afaceristului Jane Militaru, are calitatea de martor și nu a fost luată nicio măsură împotriva sa.
21 Iun 2019