Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Vlădila, comuna care pune preț pe sănătate
10.01.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 83

În Vlădila, sănătate locuitorilor ocupă un loc foarte important. De aceea autoritățile au investit într-un centru de permanență și au atras șase medici cărora le-au oferit cele mai bune condiții de lucru. În schimb, ei asigură servicii medicale inclusiv în timpul nopții și în week-enduri, pentru locuitorii comunei și cei din zona limitrofă.


În timp ce în multe sate medicul de familie ajunge o dată pe săptămână, la Vlădila localnicii au tot timpul acces la servicii medicale. În centrul de permanență, care funcționează de anul trecut într-o clădire complet modernizată lucrează trei medici de familie și alți trei care vin să facă gărzi. Autoritățile au avut grijă ca medicilor să nu le lipsească nimic și s-au asigurat astfel că vor avea personal suficient pentru buna funcționare a cabinetelor.
Localnicii din Vlădila, dar și cei din comunele învecinate au încredere în serviciile medicale oferite în cadrul centrului, așa că adresabilitatea este mare inclusiv în week-enduri.
Primăria Vlădila asigură cheltuielile de funcționare pentru acest centru, în timp ce salariile medicilor sunt plătite de Ministerul Sănătății. În județ mai funcționează alte 9 centre de permanență.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019