Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Elevii și sportivii de top, premiați
09.01.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 308

Sute de elevi și sportivi slătineni care anul trecut au obținut rezultate deosebite în competiții naționale și internaționale vor fi răsplătiți de autoritățile locale cu diplome și bani. Recunoașterea meritelor acestor tineri speciali va avea loc în cadru festiv, într-o gală a campionilor, organizată de Primăria Slatina.


Elevi premiați la olimpiadele școlare, interpreți și formații artistice apreciate în concursuri, dar și sportivi de performanță primesc și anul acesta aprecierea autorităților. Primăria Slatina organizează cea de-a treia ediție a „Galei Laureaților” și acordă burse de merit, premii speciale și de excelență pentru sute de elevi, profesori și antrenori. Iată cum vor fi distribuite aceste premii:
-Bursa de merit ,,Eugen Ionescu” (100 euro) se acordă elevilor de liceu şi şcoală generală care au obţinut în 2018 premii cel puţin la fazele naţionale ale olimpiadelor şcolare pe specialităţi
- Bursa de merit ,,Ion Minulescu” (75 euro) Se acordă unui elev din fiecare liceu şi de şcoală generală din municipiul Slatina care a obţinut în 2018 cea mai mare medie de absolvire a anului de învăţământ precedent
-Bursa de merit ,,George Poboran” - (50 euro) se acordă elevilor din şcolile de arte şi meserii care au obţinut premiile I-III la concursurile pe meserii în orice fază
Câte 50 de lei va primi fiecare elev slătinean pentru prestațiile artistice în cadrul Fundaţiei Judeţene pentru Tineret și Palatul Copiilor. Cele mai mari premii vor fi cele de excelență, în valoare de 1.000 de lei, și vor fi acordate elevilor și sportivilor cu rezultate internaționale. Profesorii și antrenorii acestora vor fi recompensați cu premii în valoare de 350 lei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Fost viceprimar, săltat pentru contrabandă de țigări

Captură impresionantă de țigări la Slatina. Peste 1.000 de baxuri de țigarete au fost găsite, astăzi, în șapte mașini parcate în mai multe zone din oraș. Polițiștii de la Crimă Organizată împreună cu mascații au spart geamurile vehiculelor care erau folosite pe post de depozit, pentru a confisca țigările. Patru persoane au fost reținute, iar șeful grupării este afaceristul Jane Miliatru, membru al PNL, fost viceprimar la Milcov.
20 Iun 2019

Viceprimarul contrabandist și soția sa, reținuți

Omul de afaceri Jane Militaru, fost viceprimar în comuna Milcov, a fost reținut de poliție, noaptea trecută, pentru contrabandă cu țigări. Aceeași măsură a fost luată și pentru soția sa, dar și pentru o vânzătoare de la magazinul lor din Slatina. Ei au fost prezentați, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. A patra persoană, un verișor al afaceristului Jane Militaru, are calitatea de martor și nu a fost luată nicio măsură împotriva sa.
21 Iun 2019