Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Caracalul fără câini maidanezi
09.01.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 107

Autoritățile din Caracal vor să rezolve problema câinilor fără stăpân din oraș. Vor aloca bani în buget pentru a construi un adăpost în care să fie duse patrupedele care vor fi capturate de pe domeniul public. Investiția ar trebui să demareze chiar din acest an.


Câinii fără stăpân sunt un real pericol, iar atunci când sunt lăsați să se înmulțească fără a fi capturați, devin o mare problemă. De aceea autoritățile din Caracal au decis să investească bani din bugetul local pentru a construi un adăpost în care să fie duse patrupedele lăsate libere pe străzi.
Edilul a mai precizat că municipalitatea va face un efort bugetar destul de mare pentru această investiție, însă adăpostul este absolut necesar pentru a scăpa cetățenii de pericolul maidanezilor.
Momentan, autoritățile din Caracal lucrează la întocmirea documentației în vederea construirii adăpostului. Ulterior se vor stabili capacitatea acestuia și costurile.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019