Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Caracalul fără câini maidanezi
09.01.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 74

Autoritățile din Caracal vor să rezolve problema câinilor fără stăpân din oraș. Vor aloca bani în buget pentru a construi un adăpost în care să fie duse patrupedele care vor fi capturate de pe domeniul public. Investiția ar trebui să demareze chiar din acest an.


Câinii fără stăpân sunt un real pericol, iar atunci când sunt lăsați să se înmulțească fără a fi capturați, devin o mare problemă. De aceea autoritățile din Caracal au decis să investească bani din bugetul local pentru a construi un adăpost în care să fie duse patrupedele lăsate libere pe străzi.
Edilul a mai precizat că municipalitatea va face un efort bugetar destul de mare pentru această investiție, însă adăpostul este absolut necesar pentru a scăpa cetățenii de pericolul maidanezilor.
Momentan, autoritățile din Caracal lucrează la întocmirea documentației în vederea construirii adăpostului. Ulterior se vor stabili capacitatea acestuia și costurile.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019