Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
McDonald’s Slatina se deschide la vară
08.01.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 2811

McDonald’s va începe construcția restaurantului din Slatina în această primăvară. Reprezentanții companiei au obținut toate avizele și vor solicita în curând autorizația de construire. Investitorul estimează că localul va fi deschis în patru luni de la startul lucrărilor, adică în vară.


McDonald’s turează motoarele pentru a construi cât mai repede restaurantul de la Slatina. Reprezentanții municipalității au stat de vorbă cu cei ai dezvoltatorului și au aflat că documentația pentru obținerea autorizației de construire e pregătită.
Piatra de temelie va fi pusă imediat ce se va încălzi afară, iar finalizarea lucrărilor este estimată chiar în această vară.
Investitorul a comandat deja din America primele echipamente pentru noul restaurant. Acesta va avea o suprafață de 400 de metri pătrați, o terasă în aer liber, un spațiu de joacă exterior și o parcare. Pentru concesionarea celor 3.443 metri pătrați de teren, investitorul a plătit aproape 1.800.000 lei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019