Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
McDonald’s Slatina se deschide la vară
08.01.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 2902

McDonald’s va începe construcția restaurantului din Slatina în această primăvară. Reprezentanții companiei au obținut toate avizele și vor solicita în curând autorizația de construire. Investitorul estimează că localul va fi deschis în patru luni de la startul lucrărilor, adică în vară.


McDonald’s turează motoarele pentru a construi cât mai repede restaurantul de la Slatina. Reprezentanții municipalității au stat de vorbă cu cei ai dezvoltatorului și au aflat că documentația pentru obținerea autorizației de construire e pregătită.
Piatra de temelie va fi pusă imediat ce se va încălzi afară, iar finalizarea lucrărilor este estimată chiar în această vară.
Investitorul a comandat deja din America primele echipamente pentru noul restaurant. Acesta va avea o suprafață de 400 de metri pătrați, o terasă în aer liber, un spațiu de joacă exterior și o parcare. Pentru concesionarea celor 3.443 metri pătrați de teren, investitorul a plătit aproape 1.800.000 lei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019