Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Start la plata impozitelor locale
07.01.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 171

A fost prima zi în care slătinenii și-au putut achita impozitele pentru anul acesta. Municipalitatea a decis că nu va majora aceste contribuții, ele fiind doar indexate cu indicele de inflație. Contribuabilii care vor să evite drumul până la sediul Direcției Economice și eventuala aglomerație pot plăti on-line, pe site-ul ghișeul.ro, fără taxe suplimentare.


Direcția Economică Slatina și-a deschis casieriile și pentru cei care vor să își achite impozitele pe case, terenuri și mașini pentru anul acesta. Slătinenii vor beneficia și acum de reducerea de 10%, dacă vor plăti aceste contribuții pentru tot anul.

Slătinenii care au venit să și achite impozitele încă din prima zi spun că așa procedează an de an. Vor să scape de datorii, de aceea plătesc pentru tot anul.
Reprezentanții Direcției Economice îi sfătuiesc pe slătineni să apeleze și la sistemul on-line de plată a impozitelor, pe site-ul ghișeul.ro.
Dacă vor alege acest sistem, contribuabilii nu vor plăti nicio taxă suplimentară sau comisioane bancare.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Fost viceprimar, săltat pentru contrabandă de țigări

Captură impresionantă de țigări la Slatina. Peste 1.000 de baxuri de țigarete au fost găsite, astăzi, în șapte mașini parcate în mai multe zone din oraș. Polițiștii de la Crimă Organizată împreună cu mascații au spart geamurile vehiculelor care erau folosite pe post de depozit, pentru a confisca țigările. Patru persoane au fost reținute, iar șeful grupării este afaceristul Jane Miliatru, membru al PNL, fost viceprimar la Milcov.
20 Iun 2019

Viceprimarul contrabandist și soția sa, reținuți

Omul de afaceri Jane Militaru, fost viceprimar în comuna Milcov, a fost reținut de poliție, noaptea trecută, pentru contrabandă cu țigări. Aceeași măsură a fost luată și pentru soția sa, dar și pentru o vânzătoare de la magazinul lor din Slatina. Ei au fost prezentați, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. A patra persoană, un verișor al afaceristului Jane Militaru, are calitatea de martor și nu a fost luată nicio măsură împotriva sa.
21 Iun 2019