Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Start la plata impozitelor locale
07.01.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 167

A fost prima zi în care slătinenii și-au putut achita impozitele pentru anul acesta. Municipalitatea a decis că nu va majora aceste contribuții, ele fiind doar indexate cu indicele de inflație. Contribuabilii care vor să evite drumul până la sediul Direcției Economice și eventuala aglomerație pot plăti on-line, pe site-ul ghișeul.ro, fără taxe suplimentare.


Direcția Economică Slatina și-a deschis casieriile și pentru cei care vor să își achite impozitele pe case, terenuri și mașini pentru anul acesta. Slătinenii vor beneficia și acum de reducerea de 10%, dacă vor plăti aceste contribuții pentru tot anul.

Slătinenii care au venit să și achite impozitele încă din prima zi spun că așa procedează an de an. Vor să scape de datorii, de aceea plătesc pentru tot anul.
Reprezentanții Direcției Economice îi sfătuiesc pe slătineni să apeleze și la sistemul on-line de plată a impozitelor, pe site-ul ghișeul.ro.
Dacă vor alege acest sistem, contribuabilii nu vor plăti nicio taxă suplimentară sau comisioane bancare.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019