Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Start la plata impozitelor locale
07.01.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 150

A fost prima zi în care slătinenii și-au putut achita impozitele pentru anul acesta. Municipalitatea a decis că nu va majora aceste contribuții, ele fiind doar indexate cu indicele de inflație. Contribuabilii care vor să evite drumul până la sediul Direcției Economice și eventuala aglomerație pot plăti on-line, pe site-ul ghișeul.ro, fără taxe suplimentare.


Direcția Economică Slatina și-a deschis casieriile și pentru cei care vor să își achite impozitele pe case, terenuri și mașini pentru anul acesta. Slătinenii vor beneficia și acum de reducerea de 10%, dacă vor plăti aceste contribuții pentru tot anul.

Slătinenii care au venit să și achite impozitele încă din prima zi spun că așa procedează an de an. Vor să scape de datorii, de aceea plătesc pentru tot anul.
Reprezentanții Direcției Economice îi sfătuiesc pe slătineni să apeleze și la sistemul on-line de plată a impozitelor, pe site-ul ghișeul.ro.
Dacă vor alege acest sistem, contribuabilii nu vor plăti nicio taxă suplimentară sau comisioane bancare.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019