Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Școala din Grădinari, complet modernizată
07.01.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 84

Peste 220 de copii din localitate Grădinari își vor desfășura orele de curs într-o școală complet renovată și modernizată. De la acoperiș și până la parchet, toate vor fi înlocuite cu bani de la Guvern, prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Valoarea investiției se ridică la 650.000 de euro.


Școala din Grădinari e veche și are nevoie investiții masive. Peste 200 de copii învață aici, iar educația lor e foarte importantă pentru autorități. De aceea pe edilul Mihai Ioana a căutat soluții de finanțare pentru refacerea clădirii. Recent, primăria a obținut fonduri printr-un program derulat de Ministerul Dezvoltării.
Cel mai probabil lucrările de reabilitare și modernizare vor începe în primăvară, iar termenul de finalizare este începutul lunii septembrie. Inaugurarea noii clădiri va fi la începutul anului școlar 2019-2020.
Pe masa edilului se află în desfășurare și alte proiecte pentru dezvoltarea comunității.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019