Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Școala din Grădinari, complet modernizată
07.01.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 112

Peste 220 de copii din localitate Grădinari își vor desfășura orele de curs într-o școală complet renovată și modernizată. De la acoperiș și până la parchet, toate vor fi înlocuite cu bani de la Guvern, prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Valoarea investiției se ridică la 650.000 de euro.


Școala din Grădinari e veche și are nevoie investiții masive. Peste 200 de copii învață aici, iar educația lor e foarte importantă pentru autorități. De aceea pe edilul Mihai Ioana a căutat soluții de finanțare pentru refacerea clădirii. Recent, primăria a obținut fonduri printr-un program derulat de Ministerul Dezvoltării.
Cel mai probabil lucrările de reabilitare și modernizare vor începe în primăvară, iar termenul de finalizare este începutul lunii septembrie. Inaugurarea noii clădiri va fi la începutul anului școlar 2019-2020.
Pe masa edilului se află în desfășurare și alte proiecte pentru dezvoltarea comunității.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Fost viceprimar, săltat pentru contrabandă de țigări

Captură impresionantă de țigări la Slatina. Peste 1.000 de baxuri de țigarete au fost găsite, astăzi, în șapte mașini parcate în mai multe zone din oraș. Polițiștii de la Crimă Organizată împreună cu mascații au spart geamurile vehiculelor care erau folosite pe post de depozit, pentru a confisca țigările. Patru persoane au fost reținute, iar șeful grupării este afaceristul Jane Miliatru, membru al PNL, fost viceprimar la Milcov.
20 Iun 2019

Viceprimarul contrabandist și soția sa, reținuți

Omul de afaceri Jane Militaru, fost viceprimar în comuna Milcov, a fost reținut de poliție, noaptea trecută, pentru contrabandă cu țigări. Aceeași măsură a fost luată și pentru soția sa, dar și pentru o vânzătoare de la magazinul lor din Slatina. Ei au fost prezentați, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. A patra persoană, un verișor al afaceristului Jane Militaru, are calitatea de martor și nu a fost luată nicio măsură împotriva sa.
21 Iun 2019