Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Sală de sport modernă, la Gostavățu
04.01.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 120

Copiii și tinerii din localitatea Gostavățu se pot bucura începând din primăvara aceasta de o sală de spot modernă, dotată la standarde europene. Noua sală va avea o capacitate de 102 locuri și va fi dotată cu vestiare, dușuri, tribune și sistem de încălzire. Valoarea investiției se ridică la 1,5 milioane de euro.


Investiția în educație este una din prioritățile edilului Marius Popescu. Tocmai de aceea, elevii din comuna olteană Gostavățu își vor desfășura activitatea sportivă în cele mai bune condiții. O nouă sală de sport multifuncțională va fi inaugurată în această primăvară. Investiția va fi realizată din banii primiți de la Guvern.
Sute de copii din comuna Gostavățu vor beneficia de sala de sport modernă, aceasta fiind cea mai mare investiție realizată în ultimii ani la nivelul localității.

Sala de sport este prevăzută cu teren multifuncțional si dotări, astfel încât copiii să poată practica mai multe sporturi.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019