Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Sală de sport modernă, la Gostavățu
04.01.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 152

Copiii și tinerii din localitatea Gostavățu se pot bucura începând din primăvara aceasta de o sală de spot modernă, dotată la standarde europene. Noua sală va avea o capacitate de 102 locuri și va fi dotată cu vestiare, dușuri, tribune și sistem de încălzire. Valoarea investiției se ridică la 1,5 milioane de euro.


Investiția în educație este una din prioritățile edilului Marius Popescu. Tocmai de aceea, elevii din comuna olteană Gostavățu își vor desfășura activitatea sportivă în cele mai bune condiții. O nouă sală de sport multifuncțională va fi inaugurată în această primăvară. Investiția va fi realizată din banii primiți de la Guvern.
Sute de copii din comuna Gostavățu vor beneficia de sala de sport modernă, aceasta fiind cea mai mare investiție realizată în ultimii ani la nivelul localității.

Sala de sport este prevăzută cu teren multifuncțional si dotări, astfel încât copiii să poată practica mai multe sporturi.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019