Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Sală de sport modernă, la Gostavățu
04.01.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 208

Copiii și tinerii din localitatea Gostavățu se pot bucura începând din primăvara aceasta de o sală de spot modernă, dotată la standarde europene. Noua sală va avea o capacitate de 102 locuri și va fi dotată cu vestiare, dușuri, tribune și sistem de încălzire. Valoarea investiției se ridică la 1,5 milioane de euro.


Investiția în educație este una din prioritățile edilului Marius Popescu. Tocmai de aceea, elevii din comuna olteană Gostavățu își vor desfășura activitatea sportivă în cele mai bune condiții. O nouă sală de sport multifuncțională va fi inaugurată în această primăvară. Investiția va fi realizată din banii primiți de la Guvern.
Sute de copii din comuna Gostavățu vor beneficia de sala de sport modernă, aceasta fiind cea mai mare investiție realizată în ultimii ani la nivelul localității.

Sala de sport este prevăzută cu teren multifuncțional si dotări, astfel încât copiii să poată practica mai multe sporturi.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Fost viceprimar, săltat pentru contrabandă de țigări

Captură impresionantă de țigări la Slatina. Peste 1.000 de baxuri de țigarete au fost găsite, astăzi, în șapte mașini parcate în mai multe zone din oraș. Polițiștii de la Crimă Organizată împreună cu mascații au spart geamurile vehiculelor care erau folosite pe post de depozit, pentru a confisca țigările. Patru persoane au fost reținute, iar șeful grupării este afaceristul Jane Miliatru, membru al PNL, fost viceprimar la Milcov.
20 Iun 2019

Viceprimarul contrabandist și soția sa, reținuți

Omul de afaceri Jane Militaru, fost viceprimar în comuna Milcov, a fost reținut de poliție, noaptea trecută, pentru contrabandă cu țigări. Aceeași măsură a fost luată și pentru soția sa, dar și pentru o vânzătoare de la magazinul lor din Slatina. Ei au fost prezentați, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. A patra persoană, un verișor al afaceristului Jane Militaru, are calitatea de martor și nu a fost luată nicio măsură împotriva sa.
21 Iun 2019