Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Program prelungit la pașapoarte și înmatriculări auto
04.01.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 112

Serviciul de Pașapoarte și cel de Permise și Înmatricularea Vehiculelor Olt au program prelungit începând de săptămâna viitoare. Astfel, angajații vor lucra două ore în plus, zilnic, în perioada 07-17 ianuarie, pentru recuperarea zilelor libere de Sărbători. Astăzi a fost aglomerație la Serviciul de Pașapoarte, după ce multe peroane care au venit din străinătate să petreacă Sărbătorile acasă, se întorc peste hotare.


Timp de o săptămână, ghișeele Serviciului de Pașapoarte și cele ale Serviciului de Permise și Înmatriculări Auto Olt vor funcționa după program prelungit, începând de luni, 7 ianuarie. Astfel, dacă la Pașapoarte, în mod normal, programul de lucru cu publicul este de la 08.30 la 16.00, în această perioadă, ghișeele vor fi deschise până la 18.00.
În această dimineață, la pașapoarte era coadă. Mulți dintre cei care au solicitat documentul au spus că s-au aflat în vacanță, la rude, și urmează să se întoarcă în străinătate.
Programările pentru eliberarea unui pașaport se pot face online, dar și la ghieu. În această perioadă, numărul solicitărilor s-a dublat, spun reprezentanții serviciului.
Și la Serviciul de Permise și Înmatriculări Auto Olt, ghișeele vor fi deschise tot până la ora 18.00, de săptămâna viitoare. De asemenea, după program prelungit va funcționa în această perioada și Prefectura Olt.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Fost viceprimar, săltat pentru contrabandă de țigări

Captură impresionantă de țigări la Slatina. Peste 1.000 de baxuri de țigarete au fost găsite, astăzi, în șapte mașini parcate în mai multe zone din oraș. Polițiștii de la Crimă Organizată împreună cu mascații au spart geamurile vehiculelor care erau folosite pe post de depozit, pentru a confisca țigările. Patru persoane au fost reținute, iar șeful grupării este afaceristul Jane Miliatru, membru al PNL, fost viceprimar la Milcov.
20 Iun 2019

Viceprimarul contrabandist și soția sa, reținuți

Omul de afaceri Jane Militaru, fost viceprimar în comuna Milcov, a fost reținut de poliție, noaptea trecută, pentru contrabandă cu țigări. Aceeași măsură a fost luată și pentru soția sa, dar și pentru o vânzătoare de la magazinul lor din Slatina. Ei au fost prezentați, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. A patra persoană, un verișor al afaceristului Jane Militaru, are calitatea de martor și nu a fost luată nicio măsură împotriva sa.
21 Iun 2019