Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Program prelungit la pașapoarte și înmatriculări auto
04.01.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 88

Serviciul de Pașapoarte și cel de Permise și Înmatricularea Vehiculelor Olt au program prelungit începând de săptămâna viitoare. Astfel, angajații vor lucra două ore în plus, zilnic, în perioada 07-17 ianuarie, pentru recuperarea zilelor libere de Sărbători. Astăzi a fost aglomerație la Serviciul de Pașapoarte, după ce multe peroane care au venit din străinătate să petreacă Sărbătorile acasă, se întorc peste hotare.


Timp de o săptămână, ghișeele Serviciului de Pașapoarte și cele ale Serviciului de Permise și Înmatriculări Auto Olt vor funcționa după program prelungit, începând de luni, 7 ianuarie. Astfel, dacă la Pașapoarte, în mod normal, programul de lucru cu publicul este de la 08.30 la 16.00, în această perioadă, ghișeele vor fi deschise până la 18.00.
În această dimineață, la pașapoarte era coadă. Mulți dintre cei care au solicitat documentul au spus că s-au aflat în vacanță, la rude, și urmează să se întoarcă în străinătate.
Programările pentru eliberarea unui pașaport se pot face online, dar și la ghieu. În această perioadă, numărul solicitărilor s-a dublat, spun reprezentanții serviciului.
Și la Serviciul de Permise și Înmatriculări Auto Olt, ghișeele vor fi deschise tot până la ora 18.00, de săptămâna viitoare. De asemenea, după program prelungit va funcționa în această perioada și Prefectura Olt.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019