Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Program prelungit la pașapoarte și înmatriculări auto
04.01.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 103

Serviciul de Pașapoarte și cel de Permise și Înmatricularea Vehiculelor Olt au program prelungit începând de săptămâna viitoare. Astfel, angajații vor lucra două ore în plus, zilnic, în perioada 07-17 ianuarie, pentru recuperarea zilelor libere de Sărbători. Astăzi a fost aglomerație la Serviciul de Pașapoarte, după ce multe peroane care au venit din străinătate să petreacă Sărbătorile acasă, se întorc peste hotare.


Timp de o săptămână, ghișeele Serviciului de Pașapoarte și cele ale Serviciului de Permise și Înmatriculări Auto Olt vor funcționa după program prelungit, începând de luni, 7 ianuarie. Astfel, dacă la Pașapoarte, în mod normal, programul de lucru cu publicul este de la 08.30 la 16.00, în această perioadă, ghișeele vor fi deschise până la 18.00.
În această dimineață, la pașapoarte era coadă. Mulți dintre cei care au solicitat documentul au spus că s-au aflat în vacanță, la rude, și urmează să se întoarcă în străinătate.
Programările pentru eliberarea unui pașaport se pot face online, dar și la ghieu. În această perioadă, numărul solicitărilor s-a dublat, spun reprezentanții serviciului.
Și la Serviciul de Permise și Înmatriculări Auto Olt, ghișeele vor fi deschise tot până la ora 18.00, de săptămâna viitoare. De asemenea, după program prelungit va funcționa în această perioada și Prefectura Olt.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019