Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Deszăpezire pe neașteptate
03.01.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 402

Prima ninsoare pe 2019, venită pe neașteptate, a scos din nou în stradă utilajele de deszăpezire. Încă de azi-noapte, angajații Societății Dezvoltare Urbană Slatina s-au mobilizat, pentru a curăța orașul de zăpadă. În Satul Nou au acționat astăzi utilajele, iar pe străzi și bulevarde, ATV-ul și zeci de muncitori.


Ninsoare neașteptată la început de an, în Slatina. Străzile și trotuarele au fost acoperite de zăpadă, iar muncitorii de la Dezvoltare Urbană au intervenit încă de aseară, pentru deszăpezire. Cu utilaje și lopeți, muncitorii au luat la rând cartierele.
Angajații firmei de spații verzi au acționat astăzi toată ziua pentru a curăța străzile, căile de acces, dar și stațiile de autobuz, astfel încât mijloacele de transport în comun ale Loctrans să își poată respecta programul obișnuit.
Pentru deszăpezirea orașului au fost mobilizați și angajații Salubris. Potrivit meteorologilor, duminică sunt așteptate ninsori în toată țara, așa că utilajele și muncitorii vor fi mobilizați din nou pentru a deszăpezi orașul.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE