Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Deszăpezire pe neașteptate
04.01.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 343

Prima ninsoare pe 2019, venită pe neașteptate, a scos din nou în stradă utilajele de deszăpezire. Încă de azi-noapte, angajații Societății Dezvoltare Urbană Slatina s-au mobilizat, pentru a curăța orașul de zăpadă. În Satul Nou au acționat astăzi utilajele, iar pe străzi și bulevarde, ATV-ul și zeci de muncitori.


Ninsoare neașteptată la început de an, în Slatina. Străzile și trotuarele au fost acoperite de zăpadă, iar muncitorii de la Dezvoltare Urbană au intervenit încă de aseară, pentru deszăpezire. Cu utilaje și lopeți, muncitorii au luat la rând cartierele.
Angajații firmei de spații verzi au acționat astăzi toată ziua pentru a curăța străzile, căile de acces, dar și stațiile de autobuz, astfel încât mijloacele de transport în comun ale Loctrans să își poată respecta programul obișnuit.
Pentru deszăpezirea orașului au fost mobilizați și angajații Salubris. Potrivit meteorologilor, duminică sunt așteptate ninsori în toată țara, așa că utilajele și muncitorii vor fi mobilizați din nou pentru a deszăpezi orașul.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Fost viceprimar, săltat pentru contrabandă de țigări

Captură impresionantă de țigări la Slatina. Peste 1.000 de baxuri de țigarete au fost găsite, astăzi, în șapte mașini parcate în mai multe zone din oraș. Polițiștii de la Crimă Organizată împreună cu mascații au spart geamurile vehiculelor care erau folosite pe post de depozit, pentru a confisca țigările. Patru persoane au fost reținute, iar șeful grupării este afaceristul Jane Miliatru, membru al PNL, fost viceprimar la Milcov.
20 Iun 2019

Viceprimarul contrabandist și soția sa, reținuți

Omul de afaceri Jane Militaru, fost viceprimar în comuna Milcov, a fost reținut de poliție, noaptea trecută, pentru contrabandă cu țigări. Aceeași măsură a fost luată și pentru soția sa, dar și pentru o vânzătoare de la magazinul lor din Slatina. Ei au fost prezentați, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. A patra persoană, un verișor al afaceristului Jane Militaru, are calitatea de martor și nu a fost luată nicio măsură împotriva sa.
21 Iun 2019