Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Sistem de degivrare extins la Slatina
07.12.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1088

Sistemul de degivrare montat în zona statuii lui Alexandru Ioan Cuza, din Slatina, și-a dovedit eficiența. Acesta ajută la topirea zăpezii, curățând astfel aleile din parc, fără a mai fi nevoie de intervenția echipajelor de la deszăpezire. Autoritățile vor acum să extindă sistemul de topire a zăpezii și pe Eslanada Slatinei.


Investiție eficientă la Slatina. Sistemul de degivrare care a fost montat în zona aflată în reabilitare, de la statuia lui Alexandru Ioan Cuza este util. Instalația montată sub pavaj a fost pornită la ultima ninsoare și a ajutat la topirea rapidă a zăpezii de pe alei. Reprezentanții Societății Dezvoltare Urbană Slatina spun că sistemul va fi extins și în alte zone din oraș.
Sistemul, primul de acest gen din Slatina, va funcționa în parcul de la statuia lui Alexandru Ioan Cuza, zonă aflată în modernizare. Muncitorii au montat o parte din rezistențe și cabluri și urmează să finalizeze lucrarea.Totodată a început și montarea pergolelor care vor ajunge până pe esplanadă.
În zona aflată în reabilitare va fi amenajat un părculeț modern, un loc de promenadă pentru slătineni, care se va întinde pe o suprafață de 3.600 metri pătrați.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE