Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Străzi din Slatina, reabilitate cu bani europeni
05.12.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 191

Străzile Văilor și Vintilă Vodă din Slatina vor fi modernizate cu bani europeni. Primăria a inclus aceste investiții în proiectele care fac parte din Planul de Mobilitate Urbană, cele două tronsoane de drum fiind circulate de autobuzele locale. Era singura modalitate prin care primăria mai poate obține finanțare externă pentru refacerea infrastructurii rutiere.


Uniunea Europeană oferă finanțare nerambursabilă primăriilor care vor să modernizeze străzile ce fac parte din traseele autobuzelor. Autoritățile își propun să eficientizeze astfel transportul public și să convingă tot mulți cetățeni să îl folosească, în locul mașinilor personale.
Alte patru străzi din cartierul Satul Nou, și acestea parte din traseele autobuzelor Loctrans vor fi modernizate tot pe fonduri europene. Acestea sunt: Eroilor, Podgoriilor, Vadului și Nordului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Laser performant pentru Urologie

Echipamente medicale moderne, printre care și un laser de ultimă generație pentru Secția Urologie, vor fi cumpărate, anul acesta, de Spitalul Județean de Urgență Slatina. Cinci milioane de lei a alocat Consiliul Județean Olt pentru continuarea dotării cu aparatură, astfel încât pacienții cu probleme mai grave în sfera Urologiei să fie tratați la Slatina, în loc să fie trimiși la alte unități medicale din țară. Cu aceste dotări, spitalul slătinean va face concurență centrelor universitare din țară.
16 Apr 2019