Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Liber la proiectare pe Drumul Expres Craiova-Pitești
03.12.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 652

Asocierile de firme care se vor ocupa de proiectarea și execuția tronsoanelor 1 și 2 ale Drumului Expres Craiova-Slatina- Pitești au semnat astăzi contractele, la sediul Consiliului Județean Dolj. Companiile au la dispoziție un an pentru proiectare și încă doi pentru execuția șoselei de mare viteză, pe cele două segmente dintre Craiova și Slatina.


 Firma italiană Tirrena Scavi S.p.A. şi asocierea de firme SA&PE Construct SRL - Spedition UMB SRL - Tehnostrade SRL - Consitrans SRL sunt constructorii desemnați prin licitație pentru primele două tronsoane ale Drumului Expres Craiova-Slatina- Pitești. Reprezentanții societăților și cei ai Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere au fost invitați să semneze contractele de execuție, la sediul Consiliului Județean Dolj.
Județul Olt este traversat de Tronsonul 2, ce la fi construit de asocierea de firme românești, pornește de la granița dintre Dolj și Olt și se termină la ieșirea din Slatina către Valea Mare, la intersecția cu DN 65. Acesta are o lungime de 39,85 km și traversează teritoriile administrative ale următoarelor localități: Balș, Bârza, Piatra Olt, Slătioara, Milcov, Slatina și Valea Mare. Lucrarea, împărțită în două loturi, are o valoare totală de 309 milioane euro fără TVA, finanțarea fiind asigurată în mare parte din fonduri europene. Potrivit contractului, proiectarea și execuția lucrărilor va dura cel mult 36 de luni.
Licitația pentru Tronsoanele 3 și 4 ale drumului expres va fi reluată, potrivit unei hotărâri judecătorești.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE