Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
18 autobuze electrice și stații de încărcare, la Slatina
28.11.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 804

Primăria Slatina vrea să acceseze fonduri europene pentru achiziția a 10 autobuze electrice și a unor stații de încărcare. În plus, municipalitatea mai are în derulare încă un proiect în parteneriat cu Ministerul Dezvoltării, pentru a cumpăra alte 8 mijloace de transport în comun electrice.


Pentru a încuraja transportul în comun, dar și achiziționarea de autoturisme electrice, autoritățile din Slatina investesc în autobuze electrice și stații de încărcare. Acestea din urmă vor putea fi folosite gratuit atât de societatea de transport local cât și de cetățenii care au autovehicule electrice.

Stațiile de încărcare vor fi amplasate în cinci zone ale orașului, acolo unde există suficient spațiu pentru alimentarea autoturismelor și autobuzelor.
Alte două proiecte de achiziție a unor autobuze electrice sunt în derulare, la Slatina. Cel mai avansat este cel în parteneriat cu Ministerul Dezvoltării, prin care se vor cumpăra opt astfel de mijloace de transport în comun ecologice. La acestea se adaugă alte 10 autobuze electrice, pentru cumpărarea cărora se vor aloca fonduri europene, în cadrul Axei 4 a Programului Operațional Regional.
Cu aceste autobuze electrice, dar și cu noile microbuze pe care autoritățile locale le vor achiziționa pentru Loctrans, societatea de transport public își înnoiește o bună parte din parcul auto.
 

autobuze electrice statii de incarcare loctrans slatina
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE