Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
14 asociații au cerut modernizarea lifturilor
23.11.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 288

După ședința cu autoritățile, asociațiile de proprietari din Slatina care au blocuri cu lift au început să depună documentația solicitată. 14 dosare au fost aduse la Direcția Administrarea Patrimoniului, iar reprezentanții municipalității fac apel la toți ceilalți președinți să se mobilizeze.


Primăria Slatina vrea să modernizeze toate cele 90 de lifturi din oraș, iar pentru asta e nevoie și de implicarea asociațiilor de proprietari. Reprezentanții lor au fost convocați mai întâi la o ședință în care li- s-a explicat ce documente trebuie să pregătească pentru a se înscrie în proiect, iar acum dosarele sunt așteptate la Direcția Administrarea Patrimoniului.
Autoritățile îi îndeamnă pe cei care nu au întocmit încă documentația să depună cât mai rapid dosarul, pentru a demara apoi procedurile de achiziție a componentelor pentru lifturi.
Licitația pentru achiziția noilor lifturi va fi derulată la sfârșitul anului, după ce toate ascensoarele vor fi expertizate de o firmă specializată. Efortul bugetar pentru modernizarea celor 90 de lifturi de la blocurile din Slatina este de 10 milioane de lei.
 

lifturi slatina asociatiile de proprietari
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE