Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: ședință pentru schimbarea lifturilor
07.11.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 511

Reprezentanții Primăriei Slatina i-au convocat astăzi la o ședință de lucru pe toți președinții de asociații care au și blocuri cu lift. Autoritățile îi pregătesc astfel pentru implementarea proiectului care prevede înlocuirea tuturor lifturilor din oraș.


39 de președinți de asociații au fost prezenți la întâlnirea care a avut loc în această după-amiază, la Centrul Cultural Eugen Ionescu. Reprezentanții municipalității le-au transmis responsabililor din asociațiile de proprietari ce acte au de pregătit pentru schimbarea lifturilor. Cu toții au primit un document în acre este descrisă procedura care trebuie respectată pentru a putea beneficia de montarea gratuită a unui nou ascensor, în blocurile care dețin deja un astfel de sistem. Va fi nevoie în primul rând de o hotărâre a adunării generale din fiecare asociație vizată, dar și de un tabel cu semnăturile locatarilor. Aceste documente vor fi aduse la Direcția Administrarea Patrimoniului.
Primăria Slatina va înlocui toate cele 90 de lifturi din oraș, cu fonduri din bugetul local, fără ca proprietarii apartamentelor să plătească vreo cofinanțare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019