Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: Peste 100 de mașini ridicate
07.11.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1561

Se ridică mașini zilnic din Slatina și sunt vizați în special șoferii care parchează pe trecerea de pietoni sau pe trotuar. Numai astăzi au fost ridicate patru autoturisme, toate parcate pe trecerea de pietoni. Polițiștii locali fac apel la șoferi să nu mai încalce legea, pentru că sancțiunile sunt drastice. Pe lângă amendă, ei plătesc o taxă pentru ridicarea mașinii, dar și pentru fiecare zi de staționare.


După ce, timp de șase luni, au desfășurat acțiuni de informare în rândul șoferilor, pentru a-i convinge să nu mai parcheze pe trecerea de pietoni, trotuare sau în alte locuri interzise, polițiștii locali au trecut la amenzi. Acum, aproape în fiecare zi, oamenii legii aplică sancțiuni și solicită intervenţia angajaţilor Direcţiei Administrarea Străzilor şi Iluminatului Public să ridice autoturisme din diferite zone din Slatina.
Mașinile ridicate sunt transportate în parcarea amenajată la fostul Liceu de Construcţii din Slatina. Șoferii indiscplinați plătesc, pe lângă amendată aplicată de polițiștii locali, o taxă pentru ridicarea mașinii și alta pentru fiecare zi de staționare, dacă nu își recuperează autoturismul în ziua respectivă.
Acțiunea de ridicare a mașinilor va continua în fiecare zi, fiind vizate în special zonele aglomerate din municipiul Slatina.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019