Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Consiliul Județean, aprobare pentru investițiile CAO
05.11.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 114

Consilierii județeni au fost chemați astăzi în ședință extraordinară, să aprobe proiectul Companiei de Apă care vizează investiții majore în rețelele de utilități. Sunt 25 de localități care vor beneficia de fonduri europene pentru extinderea sistemelor de apă, canalizare și epurare, valoarea totală a investițiilor fiind de peste 207 milioane de euro.


Depus de Compania de Apă încă din 2016 la Comisia Europeană pentru analiză, proiectul „Dezvoltarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Olt, în perioada 2014-2020” e gata să fie implementat. Astăzi astăzi a primit și aprobarea consilierilor județeni.
Investițiile pe fonduri europene derulate prin intermediul Companiei de Apă inlud rețele de apă, canalizare și stații de epurare în 25 de localități ale județului, respectiv Slatina, Caracal, Corabia, Balş, Potcoava, Scorniceşti, Drăgăneşti, Dăneasa, Băbiciu, Gostavăţu, Scărişoara, Fărcaşele, Dobrosloveni, Izbiceni, Giuvărăşti, Bălteni, Perieţi, Schitu, Rusăneşti, Piatra-Olt, Găneasa, Tia Mare, Şerbăneşti, Crâmpoia şi Vişina.
La Caracal, Balș și Corabia vor ajunge sume mai mari decât în restul localităților. Cele trei orașe nu au făcut parte din Compania de Apă de la început și nu au mai beneficiat de finanțare europeană pentru rețelele de utilități.
Master Planul și studiul de fezabilitate ale proiectului Companiei de Apă au fost aprobate și de consiliile locale din comunele și orașele vizate de investiții.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019