Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Străzi mai sigure, după curățarea copacilor
02.11.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 450

Autoritățile din Slatina se pregătesc pentru iarnă. Angajații Serviciului Dezvoltare Urbană Slatina au toaletat toți copacii de pe strada Unirii. Măsura a fost luată pntru a-i ajuta să crească mai frumos, dar și pentru eliminarea unor pericole. Sunt crengi care pot să cedeze la viscol sau zăpadă și să rănească pietoni ori să distrugă mașini, cabluri sau fire electrice.


Angajații de la spații verzi lucrează intens pe unele străzi din municipiul Slatina. Muncitorii curăță copacii, pentru a înlătura peicolul prăbușirii lor în caz de vreme extremă.
Lucrările au început ieri și se vor încheia în câteva zile. Reprezentanții Dezvoltare Urbană spun că acțiunea de toaletare a copacilor era necesară, iar astfel de lucrări vor continua și pe alte străzi din oraș.
Pe măsură ce sunt tăiate, crengile copacilor sunt îndepărtate de angajații care se ocupă de îngrijirea orașului. Muncitorii spun că încearcă să termine cât mai repede această operațiune, pentru a reduce pe cât posibil disconfortul creat cetățenilor.
Acțiuni similare de curățare a copacilor au fost făcute anul trecut pe străzile Artileriei, Cireașov și Tudor Vladimirescu. Au fost îndepărate doar crengile uscate sau cele care ajungeau până la firele electrice. Efectele benefice ale toaletării acestor arbori se văd acum. Au crescut frumos și nu mai reprezintă un pericol pentru trecători sau pentru mașini.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019