Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Reabilitare doar pentru blocurile din asociații
02.11.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 530

Primarul Slatinei, Emil Moț, face apel la proprietarii de locuințe din blocurile nereabilitate să se înscrie într-o asociație de proprietari, dacă nu sunt înscriși deja. Altfel, blocul lor nu poate fi reabilitat. Legislația permite încheierea contractelor doar cu asociațiile, nu direct cu proprietarii.


Autoritățile din Slatina caută soluții pentru a include în asociații de proprietari toate blocurile nereabilitate. Este o condiție obligatorie, impusă de legislație, a explicat primarul Emil Moț.

Reprezentanții municipalității au explicat că oamenii se pot retrage din asociație, după ce va fi încheiat contractul de reabilitare pentru imobilul în care locuiesc.
Primăria Slatina a inventariat toate blocurile reabilitate din oraș și pregătește un acord cadru pentru a le anvelopa. Sunt 306 blocuri pe această listă, iar primele 58 vor intra în reabilitare anul viitor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019