Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Parcul de la Casa Tineretului, refăcut
11.10.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 3011

Au început lucrările la parcul din fața Casei de Cultură a Tineretului din Slatina. Angajații de la Serviciul Dezvoltare Urbană refac toată zona. Vor fi înlocuite băncile, coșurile de gunoi, aleile vor căpăta un nou aspect, iar pentru întreținerea gazonului va fi montat un sistem de irigații. De asemenea, panourile publicitare vor fi înlocuite cu unele digitale.


Se lucrează intens la parcul din fața Casei de Cultură a Tineretului din Slatina. 15 angajați de la societatea Dezvoltare Urbană refac tot spațiul verde și vor înlocui mobilierul urban. Vor fi plantate flori, arbori, aleile vor fi refăcute, pentru ca slătinenii să se poată plimba într-o atmosferă plăcută prin parc.
Și panourile publicitare din zonă vor fi înlocuite cu unele moderne, spun cei de la Dezvoltare Urbană.
Lucrările vor fi finalizate în două săptămâni. Angajații de la Dezvoltare Urbană vor continua apoi cu înlocuirea mobilierului stradal și a pergolelor din tot orașul.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Fost viceprimar, săltat pentru contrabandă de țigări

Captură impresionantă de țigări la Slatina. Peste 1.000 de baxuri de țigarete au fost găsite, astăzi, în șapte mașini parcate în mai multe zone din oraș. Polițiștii de la Crimă Organizată împreună cu mascații au spart geamurile vehiculelor care erau folosite pe post de depozit, pentru a confisca țigările. Patru persoane au fost reținute, iar șeful grupării este afaceristul Jane Miliatru, membru al PNL, fost viceprimar la Milcov.
20 Iun 2019

Viceprimarul contrabandist și soția sa, reținuți

Omul de afaceri Jane Militaru, fost viceprimar în comuna Milcov, a fost reținut de poliție, noaptea trecută, pentru contrabandă cu țigări. Aceeași măsură a fost luată și pentru soția sa, dar și pentru o vânzătoare de la magazinul lor din Slatina. Ei au fost prezentați, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. A patra persoană, un verișor al afaceristului Jane Militaru, are calitatea de martor și nu a fost luată nicio măsură împotriva sa.
21 Iun 2019