Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Parcul de la Casa Tineretului, refăcut
11.10.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2988

Au început lucrările la parcul din fața Casei de Cultură a Tineretului din Slatina. Angajații de la Serviciul Dezvoltare Urbană refac toată zona. Vor fi înlocuite băncile, coșurile de gunoi, aleile vor căpăta un nou aspect, iar pentru întreținerea gazonului va fi montat un sistem de irigații. De asemenea, panourile publicitare vor fi înlocuite cu unele digitale.


Se lucrează intens la parcul din fața Casei de Cultură a Tineretului din Slatina. 15 angajați de la societatea Dezvoltare Urbană refac tot spațiul verde și vor înlocui mobilierul urban. Vor fi plantate flori, arbori, aleile vor fi refăcute, pentru ca slătinenii să se poată plimba într-o atmosferă plăcută prin parc.
Și panourile publicitare din zonă vor fi înlocuite cu unele moderne, spun cei de la Dezvoltare Urbană.
Lucrările vor fi finalizate în două săptămâni. Angajații de la Dezvoltare Urbană vor continua apoi cu înlocuirea mobilierului stradal și a pergolelor din tot orașul.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltul sub zăpadă

Zeci de utilaje de la Secția Drumuri Naționale, dar și din cadrul Consiliului Județean, acționează încontinuu, pentru deszăpezire, pe drumurile naționale și județene din Olt. În total, au fost împrăștiate peste 2.500 de tone de material antiderapant, încă de vineri, iar până în prezent nu au existat drumuri închise. O ambulanță a ajuns cu greu la o intervenție, din cauza zăpezii, iar la Pleșoiu un autocar cu 29 de pasageri s-a răsturnat.
17 Dec 2018