Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Spații verzi irigate modern
08.10.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 216

Lucrările demarate la modernizarea spațiilor verzi de pe bulevardul A.I Cuza, vizavi de Prefectura Olt, spun aproape gata. Un sistem de irigații modern va funcționa aici, astfel încât gazonul să se mențină verde tot timpul anului. Astfel de instalații pentru îngrijirea spațiilor verzi vor fi montate în cât mai multe zone din oraș.


Firma de spații verzi a Primăriei Slatina, Dezvoltare Urbană, lucrează la montarea noului sistem de irigații de pe bulevardul A.I Cuza. Totul va fi gata până la finalul acestei săptămâni, când noua instalație va fi pusă în funcțiune.
După finalizarea acestor lucrări, muncitorii se vor muta în alte zone ale orașului.

Un astfel de sistem de irigații modern este amenajat în această perioadă și la Clubul Nautic Slatina. Lucrarea este realizată printr-un proiect derulat și finanțat de Primăria Slatina.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltul sub zăpadă

Zeci de utilaje de la Secția Drumuri Naționale, dar și din cadrul Consiliului Județean, acționează încontinuu, pentru deszăpezire, pe drumurile naționale și județene din Olt. În total, au fost împrăștiate peste 2.500 de tone de material antiderapant, încă de vineri, iar până în prezent nu au existat drumuri închise. O ambulanță a ajuns cu greu la o intervenție, din cauza zăpezii, iar la Pleșoiu un autocar cu 29 de pasageri s-a răsturnat.
17 Dec 2018