Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Grădiniță nouă, la Osica de Sus
08.10.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 197

Peste 70 de preșcolarii din localitatea olteană Osica de Sus au început cursurile în acest an școlar într-o grădiniță nouă. Aproximativ 2 ani au durat lucrările pentru realizarea acestei unități de învățământ, iar construcția a fost făcută în totalitate prin fonduri europene. Suma alocată pentru această investiție este de peste 1 milion de lei.


Educația este o prioritate pentru edilul din Osica de Sus, Gheorghe Manicea. Numărul mare de micuți care frecventează cursurile învățământului preșcolar l-a determinat pe primar să ia decizia construcției unei noi grădinițe. Lucru care s-a și întâmplat. Din acest an, cei mici vor învăța în cele mai bune condiții.
O clădire nouă cu clase dotate cu mobilier și echipamente ultramoderne. Așa arată unitatea de învățământ inaugurată în urmă cu o lună de zile.
Construcția grădiniței s-a realizat prin Programul Operațional Regional 2014-2020.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltul sub zăpadă

Zeci de utilaje de la Secția Drumuri Naționale, dar și din cadrul Consiliului Județean, acționează încontinuu, pentru deszăpezire, pe drumurile naționale și județene din Olt. În total, au fost împrăștiate peste 2.500 de tone de material antiderapant, încă de vineri, iar până în prezent nu au existat drumuri închise. O ambulanță a ajuns cu greu la o intervenție, din cauza zăpezii, iar la Pleșoiu un autocar cu 29 de pasageri s-a răsturnat.
17 Dec 2018