Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Deschis la buletine în weekend
05.10.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 145

Este deschis la Direcția Județeană de Evidență a Persoanelor Olt, în acest week-end. Cei care vor să meargă la referendum și au buletinul de identitate expirat îl pot schimba în regim de urgență. Angajații serviciului au program prelungit, de la 8 dimineața până la 9 seara.


Se lucrează în week-end la Direcția Județeană de Evidență a Persoanelor Olt. Decizia a fost luată pentru ca cei care au actul de identitate expirat să îl poată schimba în regim de urgență, pentru a-și exprima dreptul la vot. Angajații serviciului vor fi la ghișeu de dimineața până seara, atât sâmbătă, cât și duminică.
Pentru schimbarea cărții de identitate, posesorul trebuie să achite o taxă de 7 lei la Direcția Generală Economică Slatina, instituție care va fi și ea deschisă în week-end, tot după program prelungit.
Cetățenii își vor putea ridica noul act de identitate la câteva ore de la depunerea documentelor. Direcția Județeană de Evidență a Persoanelor Olt are program cu publicul de fiecare dată când au loc alegeri.
Potrivit unei statistici a Direcției de Evidență a Persoanelor, la sfârșitul lunii august 9.000 de persoane aveau cărțile de identitate expirate, la nivelul județului Olt.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltul sub zăpadă

Zeci de utilaje de la Secția Drumuri Naționale, dar și din cadrul Consiliului Județean, acționează încontinuu, pentru deszăpezire, pe drumurile naționale și județene din Olt. În total, au fost împrăștiate peste 2.500 de tone de material antiderapant, încă de vineri, iar până în prezent nu au existat drumuri închise. O ambulanță a ajuns cu greu la o intervenție, din cauza zăpezii, iar la Pleșoiu un autocar cu 29 de pasageri s-a răsturnat.
17 Dec 2018