Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Deschis la buletine în weekend
05.10.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 190

Este deschis la Direcția Județeană de Evidență a Persoanelor Olt, în acest week-end. Cei care vor să meargă la referendum și au buletinul de identitate expirat îl pot schimba în regim de urgență. Angajații serviciului au program prelungit, de la 8 dimineața până la 9 seara.


Se lucrează în week-end la Direcția Județeană de Evidență a Persoanelor Olt. Decizia a fost luată pentru ca cei care au actul de identitate expirat să îl poată schimba în regim de urgență, pentru a-și exprima dreptul la vot. Angajații serviciului vor fi la ghișeu de dimineața până seara, atât sâmbătă, cât și duminică.
Pentru schimbarea cărții de identitate, posesorul trebuie să achite o taxă de 7 lei la Direcția Generală Economică Slatina, instituție care va fi și ea deschisă în week-end, tot după program prelungit.
Cetățenii își vor putea ridica noul act de identitate la câteva ore de la depunerea documentelor. Direcția Județeană de Evidență a Persoanelor Olt are program cu publicul de fiecare dată când au loc alegeri.
Potrivit unei statistici a Direcției de Evidență a Persoanelor, la sfârșitul lunii august 9.000 de persoane aveau cărțile de identitate expirate, la nivelul județului Olt.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE