Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
RO-ALERT, site-ul pentru situații de urgență
17.09.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 312

RO–ALERT este noul site pentru situații de urgență. Acesta a fost lansat sâmbătă și are rolul de a avertiza cetățenii în situații în care viața și sănătatea le sunt puse în pericol, cum ar fi fenomene meteo extreme, inundații, sau un atac terorist, prin telefonul mobil. Ieri a început testarea națională, iar inițiatorii acestui proiect spun că noul sistem este foarte util pentru populație.


Site-ul RO-ALERT reprezintă o sursă completă de informare a populaţiei despre situațiile de urgență. Site-ul a fost lansat sâmbătă dimineață, când a avut loc și o videconferință la care au participat secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, directorul Serviciului de Telecomunicații Speciale, Ionel Sorinel Vasilcă, dar și Șeful Inspectoraului General pentru Situații de Urgență, Dan Paul Iamandi, împreună cu prefecții și șefii ISU din țară. La sediul Prefecturii Olt s-au aflat prefectul Silviu Neacșu și inspectorul șef al ISU Olt, Adrian Tănase.
Sunetul de avertizare al mesajelor nu se va opri până în momentul în care mesajul va fi citit.
Site-ul RO-ALERT vă arată cum să vă configurați telefonul pentru a permite recepţionarea mesajelor difuzate în situaţii de urgenţă. Pentru crearea portalului web şi a sistemului de avertizare au fost alocate şase milioane de euro.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE