Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Referendumul pentru Olt-Romanați, fără costuri pentru cetățeni
13.09.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 429

Consiliul Județean se mobilizează să organizeze referendumul pentru schimbarea denumirii județului în aceeași zi cu cel pentru familie, pe 7 octombrie. Până atunci, oficialii instituției vor să informeze populația județului despre acest demers, care nu va presupune niciun cost pentru cetățeni.


În Anul Centenarului, județul Olt ar putea deveni Olt-Romanați, dacă locuitorii vor ieși la vot să susțină acest demers. Reprezentanții Consiliului Județean au declarat astăzi că vor continua procedurile legislative necesare pentru a organiza acest referendum odată cu cel pentru familie.
Marius Oprescu a precizat faptul că, în cazul în care oamenii vor decide prin vot schimbarea denumirii județului, acest lucru nu va presupune cheltuieli pentru populație.
Referendumul pentru schimbarea denumirii județului nu are nicio implicație politică, ci este mai degrabă o reparație morală pentru locuitorii din zona Caracal-Romanați, spun reprezentanții Consiliului Județean.
Pentru stabilirea cu exactitate a datei și modului de desfășurare a referendumului va fi nevoie de adoptarea unei hotărâri de consiliu județean.
 

olt romanati referendum costuri marius oprescu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Laser performant pentru Urologie

Echipamente medicale moderne, printre care și un laser de ultimă generație pentru Secția Urologie, vor fi cumpărate, anul acesta, de Spitalul Județean de Urgență Slatina. Cinci milioane de lei a alocat Consiliul Județean Olt pentru continuarea dotării cu aparatură, astfel încât pacienții cu probleme mai grave în sfera Urologiei să fie tratați la Slatina, în loc să fie trimiși la alte unități medicale din țară. Cu aceste dotări, spitalul slătinean va face concurență centrelor universitare din țară.
16 Apr 2019