Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pasarelă auto și parc industrial în Caracal
07.09.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 3645

Primăria Caracal are planuri mari de dezvoltare a infrastructurii rutiere, pentru ca mai apoi să obțină aprobările pentru amenajarea unui parc industrial. Orașul, al doilea cel mai mare din județ, nu stă prea bine la capitolul locuri de muncă, dea aceea autoritățile caută soluții pentru atragerea investitorilor.


Cu o centură ocolitoare dată în folosință în sudul județului și cu un alt drum care ocolește orașul prin nord aflat în lucru, Caracalul poate deveni un oraș atractiv pentru investitori. Mai ales că mini-centura finanțată de Ministerul Dezvoltării va trece chiar prin zona în care autoritățile locale vor să amenajeze un parc industrial.
Pe lângă facilitățile oferite celor care vor deschide afaceri în parcul industrial, autoritățile din Caracal caută soluții pentru dezvoltarea infrastructurii. Investitorii au nevoie de căi de acces rapide, pentru a fi convinși să se stabilească acolo. Astfel, un proiect mai vechi al Primăriei Caracal, cel de construcție a unei pasarele auto care să lege cele două drumuri ocolitoare, așteaptă să primească finanțare de la Ministerul Transporturilor.
Pasarela ar urma să traverseze Caracalul prin zona Colegiului „Dimitrie Petrescu”. Tot prin Caracal ar urma să treacă și Autostrada Sudului, un proiect adus în discuție recent de premierul Viorica Dăncilă. În acest caz, vorbim de o perioadă de implementare de cinci luni, după cum rezultă din studiile preliminare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019