Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
La școală, printre personaje de poveste
02.08.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1709

Elevii claselor primare de la Colegiul „Ion Minulescu” vor învăța într-o clădire nouă, care va fi dată în folosință cel mai probabil în prima zi de școală, în această toamnă. 15 săli de clasă spațioase și luminoase, dotate cu mobilier și table noi îi așteaptă pe prichindei. Tot la Minulescu este în renovare și clădirea fostelor ateliere, care va găzdui laboratoarele de informatică ale colegiului.


 Printre personaje de poveste care colorează și înveselesc pereții noi ai sălilor de clasă, prima zi de școală va fi una specială pentru elevii de clasele primare de la Colegiul „Ion Minulescu”. Vor învăța într-o clădire nouă, cu încăperi spațioase și holuri largi, care e gata să fie dată în folosință.
Sunt 15 săli de clasă mobilate modern, care vor fi invadate de zâmbete, emoții și reușite ale micilor școlari.

Imobilul a fost ridicat în locul școlii vechi, în care învățau înghesuiți, cu ani în urmă, elevii claselor I-VIII și este legat de clădirea fostelor ateliere, pe care Primăria Slatina o va renova.
La Minulescu a mai fost dat în folosință, în luna mai a acestui an, încă un corp de clădire în care învață elevii de gimnaziu. Atunci, primarul Emil Moț a anunțat că municipalitatea va aloca bani și pentru construirea unei săli de sport noi în cadrul colegiului.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE