Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: Tricolor și stemă în fiecare clasă
01.08.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 167

În Anul Centenarului, fiecare sală de clasă de la școlile din Slatina va avea tricolor și o stemă a României. Autoritățile au alocat bani din bugetul local, astfel încât, la începutul anului școlar, steagurile și stemele naționale să ajungă în fiecare unitate de învățământ din oraș.


 Sub egida „Identitate Națională în Anul Centenarului Marii Uniri”, Primăria Slatina va desfășura un proiect care prevede achiziționarea de steaguri tricolore și steme ale României pentru fiecare unitate de învățământ.

Bugetul alocat acestei campanii este de 60.000 lei, banii fiind suficienți pentru achiziționarea a peste 400 de steaguri și steme naționale.
Atât steagurile, cât și stemele naționale sunt de mari dimensiuni și vor fi amplasate pe perete.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019