Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Inundații la Slatina și Milcov
01.08.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1141

Precipitațiile abundente din ultimele 24 de ore au creat probleme la Slatina și în localitatea Milcov. Mai multe gospodării au fost inundate, iar oamenii sunt disperați după ce s-au văzut cu apa în case. Pompierii au venit și de acasă pentru a scoate apa din gospodăriile afectate. Reprezentanții Primăriei Slatina și cei ai Companiei de Apă Olt au mers în teren, pentru a evalua situația.


 Au fost inundații, seara trecută, pe mai multe străzi din Slatina. Apa strânsă în urma precipitațiilor a inundat mai multe curți și case, iar pompierii intervin încontinuu încă se seara trecută. Pe strada Canal Sopot au fost cele mai mari probleme.
O familie care se pregătea de înmormântare s-a trezit cu locuința inundată.
Precipitațiile abundente au mai creat probleme în Slatina pe străzile Plevnei, Banului, Grădiște, Nicolae Titulescu și Tudor Vladimirescu. Angajații Companiei de Apă Olt au intervenit pe aceste străzi, pentru a desfunda canalele care nu mai făceau față șuvoaielor. Inundații au fost și în comuna Milcov. Pompierii au intervenit într-o zonă joasă, în care s-a strâns mai multă apă, în urma precipitațiilor.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019