Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: Reabilitarea blocurilor, achitată în rate
31.07.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 210

Locatarii mai multor blocuri din Slatina, recent reabilitate de municipalitate, își vor plăti în rate taxa pentru reabilitare, prima tranșă fiind achitată până la data de 30 septembrie. Contribuția fiecărui proprietar este calculată în funcție de suprafața utilă a locuinței și pornește de la 200 de lei pe an. Lista completă a imobilelor recepționate, cu sumele aferente fiecărei asociații de proprietari, se regăsesc pe site-ul Primăriei Slatina.


 Locatarii a șapte blocuri din Slatina, reabilitate, cu lucrări recepționate, trebuie să își achite, începând de anul acesta, taxa pentru reabilitare. Mai întâi, autoritățile au calculat, pentru fiecare imobil în parte, cota care reprezintă 20% din valoarea lucrărilor, ce trebuie achitată de către proprietari, sumele rezultate fiind următoarele:
Cota de contribuție a proprietarilor/asociațiilor de proprietari

1) pentru blocul 2, sc. A, B, C, din str. Artileriei, aproximativ 112.000lei;
2) pentru blocul 6, sc. A din B-dul N. Titulescu, aproximativ 32.000 lei;
3) pentru blocul 17, din B-dul N. Titulescu, sc. A, aproximativ 28.000 lei;
4) pentru blocul 21B sc. A din B-dul N. Titulescu, aproximativ 77.000 lei;
5) pentru blocul 23 sc. A, din B-dul N. Titulescu, aproximativ 48.000 lei;
6) pentru blocul 27 sc. A , din B-dul N. Titulescu , aproximativ 47.000 lei;
7) pentru blocul 12A sc. A din str. Arcului, aproximativ 56.000 lei.
Contribuția fiecărui proprietar este stabilită în funcție de suprafața locuinței și cota care îi revine pentru spațiile de folosință comună. Toate aceste sume au fost incluse într-un proiect de hotărâre ce va fi supus, zilele următoare, aprobării consiliului local. Apoi, locatarii vor începe să achite ratele reprezentând partea lor de contribuție la reabilitare.
Taxa anuală de reabilitare poate fi achitată în două tranșe, la sediul Direcției Administrarea Patrimoniului, de pe strada Unirii.
Lucrările de reabilitare au inclus, pe lângă termoizolarea fațadei, și înlocuirea tâmplăriei vechi cu alta eficientă energetic, dar și termoizolarea planșeului de la subsol și hidroizolarea plafonului, acolo unde nu există acoperiș.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019