Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
S-au mutat în sediu nou
31.07.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 309

Direcția Administrarea Străzilor și Iluminatului Public Slatina s-a mutat în casă nouă, în incinta fostului Liceu de Construcții de pe strada Drăgănești. Aici au spațiu suficient atât pentru birouri cât și pentru atelierele electricienilor, dar și o parcare generoasă pentru mașinile ridicate din oraș. Anul viitor, curtea interioară va fi reamenajată.


 Clădirea fostului Colegiu „Ion Mincu”, din Slatina, lăsată fără utilitate după mutarea activităților școlare la Colegiul Alexe Marin și a Palatului Copiilor în sediu nou, găzduiește, de săptămâna aceasta, o altă instituție. Direcția Administrarea Străzilor și Iluminatului Public și-a mutat activitatea aici, la etajul I al imobilului.
Cei de la Administrarea Străzilor vor prinde bani în bugetul de anul viitor pentru reamenajarea spațiului exterior.
Până să se mute în noul sediu, Direcția Administrarea Străzilor și Iluminatului Public funcționa, alături de societatea de transport local Loctrans, într-o clădire veche din curtea bazinului de înot.
În perioada următoare se vor muta la fostul liceu de construcții și Loctransul, dar și Poliția Locală, ambele instituții având nevoie de spațiu mai mare pentru a-și desfășura activitatea. Imobilul, într-o stare destul de bună, nu putea fi folosit decât pentru activități educative. Municipalitatea și Direcția Administrarea Patrimoniului Slatina au făcut demersuri pentru schimbarea destinației clădirii și au reușit cu greu să intre în posesia ei.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019