Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cum se distribuie banii la rectificarea bugetară
27.07.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 357

Rectificarea de buget anunțată la începutul lunii de vicepremierul Paul Stănescu va aduce bani în plus mai ales pentru localitățile cărora le-a fost oprit excedentul bugetar în anii trecuți, iar acum au bugete mai mici. După rectificarea aprobată la nivel național, și Consiliul Județean va aloca bani din fondul de rezervă, în special pentru continuarea unor investiții derulate de primării din Olt.


 Primăriile care au înregistrat excedent bugetar în anii trecuți, iar acum au rămas fără rezerve, vor primi bani în plus la rectificarea bugetară. Acest demers va fi pus în aplicare chiar din această vară, potrivit anunțului făcut de vicepremierul Paul Stănescu, la Slatina. După echilibrarea bugetelor cu această rectificarea, urmează intervenția Consiliului Județean.
Din fondul de rezervă al Consiliului Județean vor fi alocați bani în localități cu investiții în derulare. Nu va mai fi nevoie, ca în anii trecuți, de sprijinul Consiliului Județean pentru plata salariilor sau a cheltuielilor de funcționare.
De anul acesta, bugetele locale au fost realizate printr-o formulă de calcul nou, aprobată la nivel național, fiind alocați bani de la Guvern pentru fiecare localitate, în funcție de numărul de locuitori.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019