Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Distracție și relaxare în Parcul Pitești
12.07.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 2765

Cu alei umbroase, arteziene, bănci noi și un loc de joacă generos, Parcul Pitești a redevenit locul perfect pentru distracție și relaxare. Fie că vin la plimbare, la leagăne sau tobogane, ori că vor doar să stea la răcoare și să respire aer curat, cu toții sunt încântați de acest loc. Firma de spații verzi, Dezvoltare Urbană Slatina, a reușit să reamenajeze suprafețele cu gazon și să repornească fântânile.


E mai puțin de ora 11.00, iar pe aleile din Parcul Pitești își fac apariția rând pe rând slătineni de toate vârstele care vor să petreacă timp în aer liber. Cei mai mulți se îndreaptă către locul de joacă, unde găsesc leagăne, tobogane și multe alte lucruri distractive pentru cei mici, dar și multă umbră.

Băncile din apropierea fântânilor arteziene sunt preferate de tinerii care vor să se fotografieze, să se răcorească sau pur și simplu să se relaxeze în Parcul Pitești.

Vizitatorii parcului au și câteva sugestii pentru autoritățile locale: să înlocuiască la timp obiectele distruse din locul de joacă.
Parcul Pitești a fost igienizat și reabilitat vara trecută, de firma de spații verzi, Dezvoltare Urbană Slatina. S-a semănat gazon, s-au înlocuit băncile, s-au pus mese de tenis și s-a instalat locul de joacă.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE