Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bani în plus pentru primării, la rectificare
10.07.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 287

Vești bune de la Guvern pentru primăriile cu bugete mici, care întâmpină dificultăți de funcționare. La sfârșitul acestei luni va fi aprobată o rectificare bugetară care va ajuta administrațiile locale să plătească la timp salariile angajaților și cofinanțările la proiectele de dezvoltare. În plus, cheltuielile pentru investițiile derulate prin PNDL vor fi decontate rapid.


 Ministerul Dezvoltării și Ministerul Finanțelor Publice poartă ultimele discuții înainte de aprobarea rectificării bugetare, atât de așteptate de autoritățile locale. Banii ar urma să fie împărțiți la finalul acestei luni.
În Olt, sunt peste 20 de primării care întâmpină dificultăți în plata salariilor sau asigurarea cofinanțării la unele proiecte, a explicat președintele Asociației Comunelor, filiala Olt.
Edilii au primit asigurări că sunt bani în buget și pentru plata facturilor la lucrările realizate în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală. În plus, sistemul de decontare funcționează foarte bine.
Și Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a anunțat zilele acestea că sunt bani suficienți în bugetul național pentru plata salariilor din instituțiile publice și asigurarea cofinanțărilor la proiectele derulate de administrațiile publice locale.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE