Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Asociația Comunelor, la ora bilanțului
06.07.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 155

Zeci de primari din județ s-au reunit astăzi la Slatina, să facă bilanțul activităților derulate în cadrul Asociației Comunelor, entitate consultată în luarea deciziilor importante la nivel județean și central. Alături de edili au fost și membri ai Guvernului și Parlamentului, care au explicat cât de importante sunt aceste întâlniri.


 Filiala Olt a Asociației Județene a Comunelor și-a invitat astăzi membrii la bilanț. Florin Tiutiu, primarul comunei Nicolae Titulescu, este președintele asociației. El a fost cel care le-a vorbit edililor despre activitățile desfășurate în ultimul an și a stabilit ce este de făcut pe viitor, pentru ca această organizație să ajute și mai mult administrațiile locale.
Invitați la dezbateri au fost vicepremierul Paul Stănescu, mai mulți parlamentari de Olt, președintele Consiliului Județean, Marius Oprescu, vicepreședinții Virgil Delureanu și Ioan Ciugulea și prefectul Silviu Neacșu.
La întâlnirea de astăzi au participat și reprezentanți ai unor asociații care i-au sfătuit pe edili să participe la anumite programe, care ar ajuta administrațiile locale să lucreze mai eficient. În Olt, 80 de primării fac parte din Asociația Comunelor din România.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE