Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Se mută în casă nouă
14.06.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 3433

Au început lucrările de renovare a clădirii fostului liceu de construcții „Ion Mincu”, din Slatina. Imobilul de pe strada Drăgănești va fi sediu nou pentru trei instituții din subordinea Consiliului Local Slatina, Loctrans, societatea de transport în comun, Poliția Locală și Direcția Administrarea Străzilor și Iluminatului Public. Toate cele trei instituții au nevoie de spațiu suplimentar pentru a-și desfășura activitatea.


 Recent preluată de la Ministerul Educației, clădirea fostului colegiu „Ion Mincu”, din Slatina, este modernizată cu fonduri din bugetul local, pentru a fi amenajată ca sediu al unor instituții locale. Din corpul principal, parterul va fi împărțit între Loctrans și Poliția Locală, instituție care va prelua și o parte din etajul I. Tot la etaj vor fi amenajate și birourile Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public. Exteriorul este, în mare parte, în administrarea celor de la Direcția Străzilor, Loctrans primind spațiile necesare amenajării unei parcări pentru autobuze. Primele încăperi modernizate vor fi 13 birouri pentru angajații Direcției de Administrare a Străzilor Slatina.
Lucrările de modernizare sunt realizate de angajații direcției, care au decis să reducă astfel cheltuielile suplimentare ce ar fi apărut prin contractarea unei firme specializate.
În prezent, cei 30 de angajați care se ocupă de administrarea străzilor din Slatina sunt înghesuiți în cinci birouri, în clădirea veche din curtea Bazinului Didactic, pe strada Crișan. Tot aici funcționează și societatea de transport public Loctrans, care duce lipsă de spațiu în primul rând pentru parcarea autobuzelor și pentru repararea acestora. De aceea, fosta sală de sport a liceului de construcții va deveni atelier mecanic pentru mijloacele de transport în comun.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019