Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Valea Oltului”, modernizată pe fonduri europene
14.06.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 437

Drumul județean 642, Stoenești- Giuvărăști, un tronson de 50 de kilometri, are mari șanse să primească finanțare europeană, pentru reabilitare. Proiectul, depus în cadrul Strategiei Uniunii Europene pentru Strategia Dunării, a trecut de etapa vizitei pe teren și a intrat în perioada de precontractare. Valoarea lucrărilor este estimată la 30 de milioane de euro.


 Unul din cele două drumuri pentru reabilitarea cărora Consiliul Județean vrea să obțină fonduri europene a intrat în etapa de precontractare. De acum se vor depune documente suplimentare și eventuale clarificări, șansele de primire a finanțării nerambursabile fiind foarte mari. Proiectul de modernizare vizează drumul județean 642, Stoenești-Giuvărăști, zonă cunoscută în județ drept „Valea Oltului”.
Fondurile primite de la Uniunea Europeană pentru acest tronson de drum sunt substanțiale: aproape 30 de milioane de euro, sumă asemănătoare cu a contractului semnat prin Programul Operațional Regional, pentru DJ 546, Dăneasa-Slatina-Verguleasa.
Este o investiție foarte importantă pentru acea zonă a județului, în care legumicultura este ocupația de bază a oamenilor, spun autoritățile județene.
Tot pe „Strategia Dunării”, Consiliul Județean a depus un proiect pentru drumul județean 643, Bobu – Voineasa – Balş, cu o lungime de 25,24 kilometri și o valoare estimată de 56 milioane de lei.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019