Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Valea Oltului”, modernizată pe fonduri europene
14.06.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 427

Drumul județean 642, Stoenești- Giuvărăști, un tronson de 50 de kilometri, are mari șanse să primească finanțare europeană, pentru reabilitare. Proiectul, depus în cadrul Strategiei Uniunii Europene pentru Strategia Dunării, a trecut de etapa vizitei pe teren și a intrat în perioada de precontractare. Valoarea lucrărilor este estimată la 30 de milioane de euro.


 Unul din cele două drumuri pentru reabilitarea cărora Consiliul Județean vrea să obțină fonduri europene a intrat în etapa de precontractare. De acum se vor depune documente suplimentare și eventuale clarificări, șansele de primire a finanțării nerambursabile fiind foarte mari. Proiectul de modernizare vizează drumul județean 642, Stoenești-Giuvărăști, zonă cunoscută în județ drept „Valea Oltului”.
Fondurile primite de la Uniunea Europeană pentru acest tronson de drum sunt substanțiale: aproape 30 de milioane de euro, sumă asemănătoare cu a contractului semnat prin Programul Operațional Regional, pentru DJ 546, Dăneasa-Slatina-Verguleasa.
Este o investiție foarte importantă pentru acea zonă a județului, în care legumicultura este ocupația de bază a oamenilor, spun autoritățile județene.
Tot pe „Strategia Dunării”, Consiliul Județean a depus un proiect pentru drumul județean 643, Bobu – Voineasa – Balş, cu o lungime de 25,24 kilometri și o valoare estimată de 56 milioane de lei.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Lucrări capitale la Spitalul Județean Slatina

Secția Oncologie a Spitalului Județean de Urgență Slatina a fost mutată în corpul central al unității medicale, întreg etajul urmând să fie reabilitat. Consiliul Județean Olt a alocat șase milioane de lei, pentru modernizarea clădirii din corpul Medical. Imobilul nu a mai beneficiat de lucrări capitale de construcție încă din anul 1986, iar cele cinci secții care funcționează acolo aveau nevoie urgentă de reparații.
20 Aug 2018