Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Valea Oltului”, modernizată pe fonduri europene
14.06.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 408

Drumul județean 642, Stoenești- Giuvărăști, un tronson de 50 de kilometri, are mari șanse să primească finanțare europeană, pentru reabilitare. Proiectul, depus în cadrul Strategiei Uniunii Europene pentru Strategia Dunării, a trecut de etapa vizitei pe teren și a intrat în perioada de precontractare. Valoarea lucrărilor este estimată la 30 de milioane de euro.


 Unul din cele două drumuri pentru reabilitarea cărora Consiliul Județean vrea să obțină fonduri europene a intrat în etapa de precontractare. De acum se vor depune documente suplimentare și eventuale clarificări, șansele de primire a finanțării nerambursabile fiind foarte mari. Proiectul de modernizare vizează drumul județean 642, Stoenești-Giuvărăști, zonă cunoscută în județ drept „Valea Oltului”.
Fondurile primite de la Uniunea Europeană pentru acest tronson de drum sunt substanțiale: aproape 30 de milioane de euro, sumă asemănătoare cu a contractului semnat prin Programul Operațional Regional, pentru DJ 546, Dăneasa-Slatina-Verguleasa.
Este o investiție foarte importantă pentru acea zonă a județului, în care legumicultura este ocupația de bază a oamenilor, spun autoritățile județene.
Tot pe „Strategia Dunării”, Consiliul Județean a depus un proiect pentru drumul județean 643, Bobu – Voineasa – Balş, cu o lungime de 25,24 kilometri și o valoare estimată de 56 milioane de lei.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018

„Alege oaia!” ajunge la Slatina, în weekend

Caravana „Alege oaia!” ajunge la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Vizitatorii standurilor special amenajate pe esplanadă vor avea posibilitatea să descopere savoarea preparatelor din carne de oaie și a brânzeturilor. De la eveniment nu va lipsi părintele acestei campanii menite să revitalizeze creșterea și consumul de carne de oaie. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, vine însoțit de vicepremierul Paul Stănescu, senator de Olt, și de alți oficiali din Guvernul României.
19 Iun 2018