Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: Străzi și parcări asfaltate
11.06.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 3349

Cu documente pregătite din timp și licitație derulată, două străzi din Slatina și o parcare vor intra în asfaltare, în perioada următoare. Pe Dinu Lipatti sunt programate lucrări atât pentru partea carosabilă cât și pentru parcările și trotuarele dintre blocuri. În cartierul Eugen Ionescu va fi amenajată o parcare nouă, iar pe Alice Botez asfaltarea va începe în curând.


 A început sezonul asfaltărilor, în Slatina. După reparațiile de primăvară și modernizările pe Popa Șapcă, Ghiocei și Fundătura Basarabilor, urmează alte lucrări derulate de Direcția Administrarea Străzilor și Iluminatului Public.
Slătinenii care locuiesc în cartierul Eugen Ionescu vor avea, în sfârșit, mai multe locuri de parcare. Investiția, așteptată de câțiva ani, se va concretiza în această vară.
Licitația pentru desemnarea constructorului s-a derulat și pentru strada Alice Botez, din Clocociov. Deschiderea ofertelor va avea loc săptămâna viitoare, iar, dacă nu se vor înregistra contestații, lucrările vor începe în scurt timp. În paralel, Direcția Administrarea Străzilor și Iluminatului public pregătește documentația pentru încheierea unui nou contract de reparații, pentru porțiunile cu asfalt sau beton degradat.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019