Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: Străzi asfaltate rapid
07.06.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 2581

Trei străzi degradate din Slatina au fost asfaltate rapid, mult mai devreme decât estimaseră autoritățile. Astfel, pe Popa Șapcă, Fundătura Basarabilor și Ghiocei a fost turnat strat nou de asfalt pe carosabil și în parcări și au fost refăcute trotuarele. Lucrările sunt aproape de final, tot ce mai e de făcut fiind ridicarea gurilor de canal. Direcția Administrarea Străzilor și Iluminatului a supravegheat șantierele.


 Cu documentație și licitații începute încă de anul trecut, trei dintre străzile cele mai degradate ale Slatinei, respectiv Popa Șapcă, Fundătura Basarabilor și Ghiocei au fost asfaltate. Reprezentanții Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public, cei care au contractat aceste lucrări, spun că investițiile sunt deja finalizate, în mare parte.
Înainte de asfaltare, pe strada Ghiocei mașinile înaintau cu greu prin gropile adânci, iar pietonii mergeau pe carosabil, pentru că trotuarele erau aproape inexistente. Asta se întâmpla în luna aprilie, înainte ca utilajele să se instaleze, pentru începerea lucrărilor de modernizare. Acum, după asfaltare, totul s-a schimbat. Strada poate prelua, în siguranță, o parte din traficul intens de pe strada Vintilă Vodă. Fundătura Basarabilor, un ansamblu de străduțe, alei și parcări din zona Colegiului „Minulescu” are, de asemenea, o față nouă.
Lucrările au fost asigurate în totalitate din bugetul propriu al Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE