Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Flori „centenare” la Prefectura Olt
07.06.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 2169

Se lucrează intens pentru refacerea spațiilor verzi și a aleilor din fața Prefecturii Olt. După ce au decopertat pavajul degradat și au retrasat căile de acces, angajații firmei slătinene de spații verzi lucrează acum la noile alei, dar și la înfrumusețarea zonei cu verdeață. Piesa de rezistență va fi un aranjament floral simbolizând centenarul.


 Lucrările de modernizare a parcării și spațiilor verzi din zona prefecturii Olt sunt în toi. Utilajele decopertează, o parte din angajați pregătesc aleile pentru a fi pavate, alții reamenajează zonele în care vor fi plantate flori și gazon. În câteva zile, toată această zonă va căpăta o imagine nouă.
Din decor nu vor lipsi florile multicolore, care vor fi însă plantate într-un aranjament cu totul special, anunță reprezentanții firmei de spații verzi, Dezvoltare Urbană Slatina.
Detaliile reamenajării platoului din fața Prefecturii Olt au fost stabilite de peisagiștii firmei de spații verzi a orașului. Petuniile, tagetes și salviile vor alcătui decorul floral tricolor care va înfrumuseța Instituția Prefectului, în Anul Centenarului.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE