Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
35 de milioane de lei, investiți în Spitalul Județean
31.05.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 154

Două proiecte importante care vizează Spitalul Județean de Urgență Slatina au fost aprobate astăzi, de consilierii județeni. În total, 35 de milioane de lei vor fi investiți în reabilitarea termică a tuturor clădirilor unității medicale și în refacerea corpului central al spitalului. Finanțările vor veni din fonduri europene și din partea Guvernului, prin Compania Națională de Investiții.


 Spitalul Județean de Urgență Slatina va beneficia de investiții importante în perioada următoare, a anunțat astăzi președintele Consiliului Județean, Marius Oprescu. Pe lângă fondurile alocate an de an din bugetul județean, vor fi atrase fonduri externe. Un proiect depus în cadrul Strategiei Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării va aduce investiții de peste 17 milioane de lei, care presupun, pe lângă reabilitarea termică a fațadei și înlocuirea tâmplăriei, achiziționarea de sisteme de încălzire noi, scopul fiind cel de utilizare eficientă a resurselor energetice.
Proiectul de modernizare a pavilionului central va fi derulat de Compania Națională de Investiții, prin Ministerul Dezvoltării. Se vor reface pardoselile, pereții, instalațiile termice, electrice și sanitare.
Tot pe fonduri europene, în cadrul aceluiași proiect care vizează zona Dunării, Consiliului Județean a depus proiecte pentru reabilitarea termică a altor șase instituții publice, respectiv sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Olt, Inspectoratul de Protecţie Civilă, Biblioteca Județeană, sediul Consiliului Județean, sediul Centrului Militar Judeţean și vila de protocol a Consiliului Județean.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019