Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Se fac probe la halda de la Bălteni
30.05.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 218

Asocierea de firme care a câștigat licitația pentru administrarea depozitului de deșeuri de la Bălteni își intră în drepturi. Se fac probe la pompe și la stația de epurare, astfel încât, în momentul în care va fi stabilită și firma care va colecta gunoiul din tot județul, sistemul să fie pus al punct. Reprezentanții Consiliului Județean Olt spun că vor mai trece câteva luni până atunci, pentru că una dintre firme a contestat licitația.


 Proiectul de management al deșeurilor, care își propune colectarea gunoiului din toate localitățile județului, mai are de trecut un singur „hop” până la implementare. Desemnarea firmei care să adune deșeurile din poartă în poartă și de la punctele fixe din județ. Procedura este în derulare, dar e blocată de o contestație.
Situația va fi lămurită abia peste câteva luni, estimează cei care se ocupă de implementarea proiectului. Între timp, toată infrastructura de colectare și gestionare a deșeurilor a fost pusă la punct, începând de la realizarea platformelor , achiziționarea pubelelor, construcția și amenajarea depozitului.
Depozitul ecologic va fi administrat de o asociere de firme al cărei lider este Salubrisul, societatea de salubritate a Slatinei.
Proiectul de management al deșeurilor este derulat de Consiliul Județean Olt cu sprijin financiar din partea Uniunii Europene.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019