Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Creșa și grădinița de la Unitatea Militară, o certitudine
30.05.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 599

Consilierii locali ai Slatinei au aprobat ieri un proiect care vizează construirea unui complex care să cuprindă o creșă și o grădiniță pe terenul fostei unități militare. Suprafața de teren pe care va fi construită clădirea tip „duplex” a fost desprinsă din lot, următoarea etapă fiind realizarea studiului de fezabilitate. Vor fi șase grupe de grădiniță și șase de creșă în imobilul nou, ridicat din temelii, anunță reprezentanții municipalității.


 Unul dintre proiectele Primăriei Slatina ce va fi implementat pe terenul fostei unități militare, construirea unei creșe și a unei grădinițe noi, prinde contur. Autoritățile au decis că au nevoie de 3.500 metri pătrați de teren pentru această investiție, iar primul pas a fost punerea în ordine a actelor pentru această suprafață.
Intrarea se va face din strada Artileriei, clădirea construită fiind un duplex în care vor funcționa șase grupe de creșă și șase de grădiniță cu program prelungit. Detaliile proiectului vor fi stabilite însă odată cu realizarea studiului de fezabilitate.
Procedura de desemnare a firmei care va realiza acest studiu va demara în curând. În Slatina e nevoie în primul rând de mai multe locuri în creșe. Pentru anul școlar următor s-au depus deja 139 de solicitări pentru cele 51 de locuri disponibile.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019