Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Creșa și grădinița de la Unitatea Militară, o certitudine
30.05.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 562

Consilierii locali ai Slatinei au aprobat ieri un proiect care vizează construirea unui complex care să cuprindă o creșă și o grădiniță pe terenul fostei unități militare. Suprafața de teren pe care va fi construită clădirea tip „duplex” a fost desprinsă din lot, următoarea etapă fiind realizarea studiului de fezabilitate. Vor fi șase grupe de grădiniță și șase de creșă în imobilul nou, ridicat din temelii, anunță reprezentanții municipalității.


 Unul dintre proiectele Primăriei Slatina ce va fi implementat pe terenul fostei unități militare, construirea unei creșe și a unei grădinițe noi, prinde contur. Autoritățile au decis că au nevoie de 3.500 metri pătrați de teren pentru această investiție, iar primul pas a fost punerea în ordine a actelor pentru această suprafață.
Intrarea se va face din strada Artileriei, clădirea construită fiind un duplex în care vor funcționa șase grupe de creșă și șase de grădiniță cu program prelungit. Detaliile proiectului vor fi stabilite însă odată cu realizarea studiului de fezabilitate.
Procedura de desemnare a firmei care va realiza acest studiu va demara în curând. În Slatina e nevoie în primul rând de mai multe locuri în creșe. Pentru anul școlar următor s-au depus deja 139 de solicitări pentru cele 51 de locuri disponibile.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018

„Alege oaia!” ajunge la Slatina, în weekend

Caravana „Alege oaia!” ajunge la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Vizitatorii standurilor special amenajate pe esplanadă vor avea posibilitatea să descopere savoarea preparatelor din carne de oaie și a brânzeturilor. De la eveniment nu va lipsi părintele acestei campanii menite să revitalizeze creșterea și consumul de carne de oaie. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, vine însoțit de vicepremierul Paul Stănescu, senator de Olt, și de alți oficiali din Guvernul României.
19 Iun 2018